Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30 felett van hogy már nem látják vonzónak korosztályukat?
29. Egyébként kíváncsi lennék az arcodra is, ha itt ekkora a pofikád. :)
Na? Benne vagy? :)
Mi nők nem egy ember vagyunk. Én nemtől függetlenül elítélem a korkülönbséget(és leginkább csak este érek rá írni, fent vagyok, ha a gyerekem felébreszt).
Csak ezen a fórumon kapsz ilyen szélsőséges visszajelzést, vagy máshonnan is? Nem tudok elképzelni olyan közeget, ahol támogatnának, erről az efebofil akármiről fogalmam sem volt, nekem már a 15 év kiveri a biztosítékot, nemhogy tinikre gerjedni..
Nézd csak meg ezt a minisorozatot, ha ráérsz: a teacher.
32. Igen, én is teljesen egyetértek veled, nálam is borult a bili amit olvastam tőle.
Nem hinném hogy csak itt kap ilyen visszajelzést, gondolom Facebookon instant tiltást vagy egy szitokszó-t is kap az aktuális "áldozatától", esetlegesen annyira tudatlan kislányokra hajt -mivel a tudatos kizárva, VAJON MIÉRT- hogy a kislányok azt sem tudják hogy ez nem normális és ez az ember betegesen erre a korosztályra gerjed..
Az*
*Elbújik
Bocsánat, kétnyelvű a billentyűzet és van autocorrect.
Ha az igenyes hekyes 20-25 eveseket megkaphatom,akkor miert kellene hozzanyulnom a 30-40-esekhez? :D
N/42
36. Na, látom én hogy csak egy beszari fotel huszár vagy, aki annyira frusztrált hogy normális nőket ócsárol az interneten.
Mi ez, ha nem szánalmas? :)
"Ha az igenyes hekyes 20-25 eveseket megkaphatom,"
Kevesebbet igyál vagy szívj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!