Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon lehet jövője egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Közös edzőterembe járunk egy lánnyal. Rendszeresen nézegetjük egymást, ilyenkor ő mosolyog, és zavartan félre néz, majd vissza. Nagyon tetszik, csak ő 22-23 év körüli, én meg elmúltam 38.

2023. márc. 15. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem lehet, nyilván ez kettőtökön áll, nem annyira a kor számít, hanem a kompatibilitás...

Amúgy huszonéves koromban nekem is pont ez a korosztály, a negyven körüli pasik tetszettek, imponált, hogy érettebbek és jól lehet velük beszélgetni. Egybe évekig szerelmes voltam, de ő az ötvenhez közeledve már nagyon gyatrán kezdett kinézni, összeaszódott, mint a mazsola, míg én egyre szebb lettem. Szóval csak pár évig találtam vonzónak, utána már konkrétan taszított (nem jártunk, csak reménytelen szerelem volt, tehát mindegy).

Ha te jól karban tudod magad tartani, akkor még évek után is egyenrangú partnerek lehettek, de tényleg figyelned kell, hogy ne öregedj meg hamar. Se mentálisan, se testileg.

2023. márc. 15. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Érdekes, abban az állapotban lehetek, amikor ugyan már látszik, hogy nem vagyok tini, viszont nagyon sok huszonéves nézeget, mosolyog.
2023. márc. 15. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha egy fiatalabbnak kinéző zenész vagy, tuti rád ugrik 🤣
2023. márc. 15. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zenész 😄 Csak edzem, és jó a bőröm.
2023. márc. 15. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet 30 nak nez amugy.. egy 30 as faszit vonzonak talalnak a fiatalabb nok is ha jol nez ki.
2023. márc. 15. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
20%

Poenbol odatolnek neked egy jarokeretet. Papi. 😀😀

/20on eves N/

2023. márc. 16. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:
16%

Oke. Menj a tukor ele csodald magad. Sajat magadra ki#### stb. Szuper. Meddig fenyezed magad? Istenem 😂😂

Ki a f*t erdekel h vihognak meg nyeritenek meg edesen mosolyognak. Persze mert a 60% a egy Ruhes nagy Q* a fel varos elolrol haturol mar megb* ta oket...

2023. márc. 16. 01:45
 8/9 A kérdező kommentje:
#6: de valami menő festésű, márkásat, a sima SZTK-st sértőnek találnám😉
2023. márc. 16. 05:30
 9/9 anonim ***** válasza:
:'D
2023. márc. 16. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!