Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak van jövője?
Figyelt kérdés
60 km távolság, ami nem lenne sok, de munka miatt csak hétvégi találkozók lennének, az sem péntektől-vasárnapig. Illetve a srác nagyon helyhez van kötve a munkája miatt, költözni nem fog. Szülőkkel lakik, és onnan csak saját házba hajlandó költözni, az elbérletet felesleges kiadásnak gondolja. Valószínűleg évekig megmaradna a heti 1-2 találkozó. Elég hamar jöttünk össze (2hónapja ismerem). Szerintetek lehet közös jövő?2021. febr. 2. 11:20
1/6 anonim válasza:
Én honnan tudjam, neked mi a jó? Ha neked jó a heti 1-2 nap, akkor van jövője. A legtöbb embernek ez kevés, szerintem neked is az lesz.
2/6 anonim válasza:
Ha mindkét félnek megfelel évekig ez a heti 1-2 találka, akkor van jövője. Előre nem lehet megjósolni. Én 2 évig éltem ilyen kapcsolatban (nekünk 300 km volt..), utána költöztünk össze. Ha van közös cél, hogy majd össze tudtok bútorozni, akkor megéri. Nehéz egy távkapcsolat, főleg ha ragaszkodó vagy és igényled a közelséget.
5/6 anonim válasza:
Figyelj, régebben azért ez elég gyakori volt, az emberek megismerkedtek suliban, munkahelyen, aztán 1-2 év után lett házasság, építkezés.
Persze ma már más világ van, nekem sem igazán jönne be a dolog, kevésnek tartom a heti 1-2 napot, de oda sem költöznék az biztos.
Azt is tudni kellene, hogy mennyire reális, hogy a közeljövőben lesz saját ingatlana.
6/6 anonim válasza:
Nekem ebben az nem tetszene, hogy eldöntötte, hogy csak sajátba hajlandó otthonról költözni. Ez alapján másban is ilyen önfejűen, ellentmondást nem tűrően dönthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!