Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lúzer vagyok, lehet ennek a kapcsolatnak jövője?
Ebben a formában a kapcsolat jövője valóban netzesnek tűnik.
De. Lúzernek lenni egy állapot, nem pedig személyiségjegy. Az "én lúzer vgyok" kijelentés maximum úgy értelmes, hogy "jelenleg lúzerként viselkedem".
Szóval változtass az életeden, és akkor nem leszel lúzer, így pedig az esélyeid is sokat javulnak
.
Téged is megnyugtatna,ha lenne munkád és tisztelnéd magad annyira hogy haladj az életben valamerre. Nem mondhatod azt hogy lúzer vagy és kész, főleg hogy ezekszerint ez a lány ennek ellenére is szívesen van veled.
Nem abban kell mérni egy embert hogy mije van,hanem hogy milyen hozzáállással van bizonyos dolgok iránt és szerintem nem fogalmazódott volna meg benned ez a kérdés,ha nem úgy éreznéd te magad is, hogy változtatnod kell a jelenlegi hozzáállásodon.
Az, hogy most nem vagy sikeres, nem jelenti azt, hogy a jövőben se leszel az. Ma már a nemi szerepek egyébként is felborultak, nem lehetetlen, hogy egy nő anyagilag jobban áll, mint egy férfi.
A kérdés csak az, hogy mit kezdesz ezzel a frusztrációval. Most van időd "önfejleszteni", olvasni, dolgozni magadon (pl. gyúrás vagy más sport). Igen, néha főzhetnél valamit, hogy ne neki kelljen (egy kis figyelmesség nem ártana). El kezdhetnél tanulni valamit, vagy legalább tervezni. Ha fel tudsz mutatni potenciált, már az is elegendő.
Viszont, ha engeded, hogy a negatív gondolatait utat mutassanak, és folyton csak az értéktelenségedre gondolsz, az a kapcsolatra is ki fog hatni. Szóval hajrá!
Mégis milyen jövője lenne?
Gyorsan kapd össze magad...
Öhm, mondjuk ahelyett, hogy "nekem ez így megfelel" - nekiállhatnál gőzerővel munkát keresni.
Remélem, a barátnőd gyorsan rájön, mekkora naplopó vagy és keres valami normális pasast, aki mellett pl anyagilag is biztonságban érezheti magát, mert te ezt nem fogod tudni neki nyújtani kb soha.
És az is szomorú, hogy a szüleid eltartanak és elnézik a henyélésedet - hacsak nem milliárdos vagy és úgy vakarod.
Ha jol nez ki a pasi, sok mindent elneznek a nok :)
Amig nem talal jobban kinezot....
A noi elvaraslista akkor nincs felreteve, ha nem nez ki tul jol a pasi :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!