Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, megtennétek ilyen "perverz" dolgokat egy kapcsolatban?
- Hátmasszás
- Lábmasszás (persze csak fürdés után - időnként nagyon megfájdul a talpam és akkor mindent megadnék ezért és próbálom magamnak, de nem nagyon megy, mert kényelmetlen - és nem, nem lábfétis)
- Prosztatamasszás
- Hagyja hogy őszinte legyen mindenben és nem gúnyolódással vagy "na te hülye" mondással zárul a dolog.
- Sírni is szabadjon, ha úgy alakul
- Hagyja a privát zónák kialakítását és fentartását
- Erogén zónák izgatása szexuális élet során (még a furábbakat is)
- Hagyja néha kiélni magát (na nem másokkal, hanem vele és nem, nem ilyen kínzós dolgokra kell gondolni)
#1 - Remélem még sokan látják így. Én félek előhozakodni az ilyesfajta... fogalmazzunk úgy "hajlamaimmal".
#2 - Nem-nem, nem írtam privátot. Felmérés a kérdés, nem ismerkedés :D
Igen, ezt meg kellett tanulnom.
Szóval akkor nem olyan vészes ez...? Kicsit a bizalom megnyílvánulása az ilyesmi, senki másnek nem engednék ilyesmiket, meg nem is tenném meg, csak aki... hogyan kell ezt szépen megfogalmazni? Akit megszeretek.
Hát, nekem a prosztatamasszás kicsit meredek, de ha szeretem a másikat, és már hosszabb ideje együtt vagyunk, miért ne. A további kiélős, erogén zónás dolog meg függ attól, hogy pontosan miről is van szó. Ellenben ha szeretem és tisztelem a másikat, akkor biztos megpróbálnék a kedvére tenni, hiszen azt szeretném, ha boldog lenne. Ha viszont valamelyik nagyon kellemetlen számomra, akkor elvárnám a megértését. De soha nem bántanám, vagy sértegetném azért, mert elmondta, ha erre irányult a kérdés.
A többi pontban nem találtam semmi extrát, ami bármilyen szinten gondot jelentene.
Valami ilyesmi igen, hogyha nem sül el jól, vagy a ő nem szeretné - nyílván nem fogok emiatt megőrülni vagy ilyesmi - csak utána ne legyen az - ha lehet, hogy
1.Végig attól kezd el félni, hogy én majd megcsalom, mert ő ezt nem és majd keresek olyat aki igen. (Amúgy nem az oldalon istenített bdsm-anál-lábfétis szentháromságról van szó, az elsőt az ellenségeimnek tartanám fent kínzás formájában, a második nem vonz a fekáliától való viszolygásom miatt a harmadik pedig pont annyira izgat, mint egy lábas. (szar szóvicc alert). Ez utóbbi még egy enyhe formában rendben van, érdekesek tűnik, de amikről néha hallok az nem az én pályám.
2.Ne hozza fel gátlástalanul vitákban. Mondjuk épp vitatkozunk valamin... Kissé elduvul a dolog... És akkor bedob egy ilyet, hogy "normális férfi nem szeretné ezt meg azt az ágyban" vagy ilyesmik. Sajnos ismerek gátlástalan vitatkozót (egy ilyennel nőttem fel).
3.Ne higyje azt szegénykém, hogy nekem ez annyira fontos. Érdekel, vagy érdekelt volna, talán egy van amit még a "nagyon fontos"-ba sorolnék, de az nem egy nagy dolog, csak furi.
4.Illetve a legfontosabb: Ne menjen ez a közvetlenség és a felszabadultság rovására.
5.Ha lehet ne zsaroljon vele "ha nem teszed meg azt akkor elmondom a rokonságodnak" vagy "lehet róla szó, ha ez meg ez teljesü (durva kérdések, vagy anyagias dolgok)
Bár ez utolsó talán nem egy gyakori dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!