Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, megtennétek ilyen "perverz" dolgokat egy kapcsolatban?
- Hátmasszás
- Lábmasszás (persze csak fürdés után - időnként nagyon megfájdul a talpam és akkor mindent megadnék ezért és próbálom magamnak, de nem nagyon megy, mert kényelmetlen - és nem, nem lábfétis)
- Prosztatamasszás
- Hagyja hogy őszinte legyen mindenben és nem gúnyolódással vagy "na te hülye" mondással zárul a dolog.
- Sírni is szabadjon, ha úgy alakul
- Hagyja a privát zónák kialakítását és fentartását
- Erogén zónák izgatása szexuális élet során (még a furábbakat is)
- Hagyja néha kiélni magát (na nem másokkal, hanem vele és nem, nem ilyen kínzós dolgokra kell gondolni)
20!
Ez már a te dolgod. Bár személy szerint gyerekesnek vélem ezt a gondolkodási módot, dehát te tudod. :) De erre is mondok egy példát...vagy legalábbis hasonlót. Én nem szeretem az orált kapni. Ellenben semmi bajom az adással...pedig ezzel az erővel mondhatnám azt, hogy ha nekem nem kell...a párom se kapja meg, mert....mert miért? Szóval érted a gyermeki logikát? :)
Biztosan ki lehet egyezni valahogy, azonos szintű legyen az adok-kapok. Nem jó mikor valaki alárendelődik vagy szolgálja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!