Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, megtennétek ilyen "perverz" dolgokat egy kapcsolatban?
- Hátmasszás
- Lábmasszás (persze csak fürdés után - időnként nagyon megfájdul a talpam és akkor mindent megadnék ezért és próbálom magamnak, de nem nagyon megy, mert kényelmetlen - és nem, nem lábfétis)
- Prosztatamasszás
- Hagyja hogy őszinte legyen mindenben és nem gúnyolódással vagy "na te hülye" mondással zárul a dolog.
- Sírni is szabadjon, ha úgy alakul
- Hagyja a privát zónák kialakítását és fentartását
- Erogén zónák izgatása szexuális élet során (még a furábbakat is)
- Hagyja néha kiélni magát (na nem másokkal, hanem vele és nem, nem ilyen kínzós dolgokra kell gondolni)
Semmi extrát nem írtál le.
Ez az exemmel gyakori volt, és nem, nem zsaroltam vagy kürtöltem ki a rokonságában, hogy megujjaztam.
Ő se hirdette hogy imádok szopni, vagy épp az arcára ülni.
Szerintem aranyos vagy, a férfiaknak vannak ennél durvább perverziói is, amit ide nem fogsz kiírni, de majd vele megbeszéled, mármint a lánnyal, akit választasz. Nincs ezzel semmi baj. A legtöbb nő megtenné szerintem. Később vissza él- e ezzel.., ezt később ellened felhasználja, ahhoz durva konfliktus kell, arra a szintre ne juss el
vele.27N
Ekkor remélem nem is vársz el viszont semmit. Jó kis hagyományos misszinoriáus kizárólag az is kultúrált körülmények közt.
Ez így fair, annyit kapsz amennyit adsz.
A szex nem a kölcsönösségről szól.
Sokkal inkább arról, hogy két ember megnyílik egymásnak, és csak azt teszik egymással, ami a másiknak is jó, belefér.
Nincs benne semmilyen kényszer.
Ha egyenlőség lenne, akkor én is seg..gbedughatnám a partnerem egy vibivel.
Mert úgy korrekt.
Akinek a te vágyaid nem férnek bele, azzal nem lesz jó.
13asnak ez nem fér bele.
Nekem az análszex nem fér bele.
Neked lehet, a mellbimbócsipesz.
Szóval a szex lényege, hogy ne legyen benne kényszer, csak a tiszta öröm. Ennyi.
Ha valakinek az okoz örömet, hogy bekenik mustárral aztán megcsapkodják nyers hússal, és talál egy lányt, akinek örömet okoz ezt megtenni akkor hajrá!
És ők boldogok lesznek hiszen passzolnak az igények.
De ez elég félelmetes. Van egyáltalán 2 annyira hasonó embr akik stimmelnek értékrendben, gondolkodásban, világnézetben, filozófiában stb. és még szexualitásban is?
Hát igen, a párkeresés nehéz. :)
Lehet kötni kompromisszumokat, és mindenkinek magának kell eldönteni, hogy miben tud visszavenni, mi az ami kevésbé fontos.
15!
Tudod, egy párkapcsolatban alap, hogy tiszteled a párodat. És ha ő valamire azt mondja, hogy nem...akkor nem erőlteted, nem zsarolod...és nem mész félre, ahol majd megkapod a kis vágyadat. Szerintem. Ha nincs meg a tisztelet, akkor miről beszélnünk? Egy kapcsolat nem arról szól, hogy egymás élő szexbabái vagyunk , és azt teszünk a másikkal amit csak akarunk.... Mindenkinek megvannak a maga határai, amit egy szerető partnernek nem okoz gondot tiszteletben tartani.
Egyébként pedig hála égnek a férjem is pont úgy gondolkodik, ahogy én...tehát még soha nem volt olyan vágya, kívánsága..amire azt kellett volna mondanom, hogy felejtős. Nekem pl. már volt. De ő nem akarta és én ezt maximálisan tiszteletben tartom. Elfogadtam. És lám, mégis boldog vagyok és nem frusztrál semmi. :)
Akkor viszont én is mondhatok nemet és a "semleges" dolgokban kicsit "rosszabb" döntés fog születni ha nekem is minden tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!