Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ezt miért csináljátok? Srácok, ti is tapaszaltatok már ilyet?
Férfiként szinte mindig ugyanezt tapaszalom a lányokkal, nőkkel való ismerkedésem során: az elején az első 1-2 hétben vagy az első 1-2 hónapban a lány még normális, esetleg kicsit csökkent önértékelése van.
Az ismerkedés során néhány bók is elhangzik, pl. ha valami tetszik benne, vagy egy ruhadarab jól áll rajta megdícsérem. Gondolom a bókok hatására, illetve láthatja rajtam, hogy tetszik nekem, de egyszercsak nagyon beképzelt lesz a lány és onnantól kezdve én már egyáltalán nem érdeklem őt. Talán a legfájóbb, hogy ilyenkor teljesen levegőnek néznek, totál megváltoznak.
Lányok, nők ezt miért csináljátok?
Pl. egy teljesen normálisnak tűnő lány a 3. ismerkedésünk után már levegőnek nézett, totál nem érdeklem. Érdekesség: kezdetben egy szolidabb fb profilképe volt, mostanra egy nagyon kihívóan öltözött fb képre cserélte le. Valahogy úgy érzem annak hatására történt ez, hogy ismerkedtem vele. Ha soha meg sem szólítom szerintem még mindig a szolídabb fb profilképe lenne és nem lenne beképzelt sem. Pedig itt most direkt figyeltem, hogy ne mondjak bókot, de véletlenül egyszer kicsúszott a számon, hogy csinos.
Valószínű, hogy bók nélkül is érezte volna, hogy bejön nekem.
De ez csak egy példa a sok (>100) közül.
Srácok, ti is tapasztaltatok már ilyet? Vagy csak én vagyok ennyire béna?
Mindkét nem válaszát várom! Elég rossz érzés így élni.
F29
Miert lenne az?en is benéztem már pasikat
Magas helyes leesett az állam,le se ejtett, alig mertem felé közeledni is istenkirály.
Aztán elkezdtem vele beszélgetni találkozgatni, hát egy világ omlott bennem össze róla annyira balfék nyomi, hogy nekem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!