Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ezt miért csináljátok? Srácok, ti is tapaszaltatok már ilyet?
Férfiként szinte mindig ugyanezt tapaszalom a lányokkal, nőkkel való ismerkedésem során: az elején az első 1-2 hétben vagy az első 1-2 hónapban a lány még normális, esetleg kicsit csökkent önértékelése van.
Az ismerkedés során néhány bók is elhangzik, pl. ha valami tetszik benne, vagy egy ruhadarab jól áll rajta megdícsérem. Gondolom a bókok hatására, illetve láthatja rajtam, hogy tetszik nekem, de egyszercsak nagyon beképzelt lesz a lány és onnantól kezdve én már egyáltalán nem érdeklem őt. Talán a legfájóbb, hogy ilyenkor teljesen levegőnek néznek, totál megváltoznak.
Lányok, nők ezt miért csináljátok?
Pl. egy teljesen normálisnak tűnő lány a 3. ismerkedésünk után már levegőnek nézett, totál nem érdeklem. Érdekesség: kezdetben egy szolidabb fb profilképe volt, mostanra egy nagyon kihívóan öltözött fb képre cserélte le. Valahogy úgy érzem annak hatására történt ez, hogy ismerkedtem vele. Ha soha meg sem szólítom szerintem még mindig a szolídabb fb profilképe lenne és nem lenne beképzelt sem. Pedig itt most direkt figyeltem, hogy ne mondjak bókot, de véletlenül egyszer kicsúszott a számon, hogy csinos.
Valószínű, hogy bók nélkül is érezte volna, hogy bejön nekem.
De ez csak egy példa a sok (>100) közül.
Srácok, ti is tapasztaltatok már ilyet? Vagy csak én vagyok ennyire béna?
Mindkét nem válaszát várom! Elég rossz érzés így élni.
F29
Szia!
Nem olvastam el a koràbbi válaszokat..
Nagyon egyszerű a magyarázat erre.
Mindenkinek meg vannak az elképzelései a leendő párjáról, ezért mindenki amikor elkezd randizgatni, úgy képzeli el a kiszemeltjét, amilyennek szeretné,hogy legyen.
Addig mindenki játsza a szépet, aztán amikor pár randi után kiderül,hogy tök más…. Akkor jön a menekülés.
28N
“Ugyanugy viselkedik..” ?!
Egyre több infot tudunk meg a másikról és lehet,hogy ezek az új dolgok számunkra/számukra nem túl imponálóak.
Nálam legalàbbis ez szokott előfordulni. Pl. Kiderül, hogy nem is egy új q7-se van, csak egy skodája :-(
Akkor nyilván bukó a dolog.
Nem ám :DDD csak viccelek,de az eleje az igaz:)
Én is érzem ugyanezeket.
És ha ez eljön, akkor tipli, jöhet a következő.....
Persze nem jó érzés, de túl kell tenni magát az embernek ezeken.
Aztán majd lehet a 17. lány nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!