Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők ezt miért csináljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ezt miért csináljátok? Srácok, ti is tapaszaltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Férfiként szinte mindig ugyanezt tapaszalom a lányokkal, nőkkel való ismerkedésem során: az elején az első 1-2 hétben vagy az első 1-2 hónapban a lány még normális, esetleg kicsit csökkent önértékelése van.

Az ismerkedés során néhány bók is elhangzik, pl. ha valami tetszik benne, vagy egy ruhadarab jól áll rajta megdícsérem. Gondolom a bókok hatására, illetve láthatja rajtam, hogy tetszik nekem, de egyszercsak nagyon beképzelt lesz a lány és onnantól kezdve én már egyáltalán nem érdeklem őt. Talán a legfájóbb, hogy ilyenkor teljesen levegőnek néznek, totál megváltoznak.

Lányok, nők ezt miért csináljátok?

Pl. egy teljesen normálisnak tűnő lány a 3. ismerkedésünk után már levegőnek nézett, totál nem érdeklem. Érdekesség: kezdetben egy szolidabb fb profilképe volt, mostanra egy nagyon kihívóan öltözött fb képre cserélte le. Valahogy úgy érzem annak hatására történt ez, hogy ismerkedtem vele. Ha soha meg sem szólítom szerintem még mindig a szolídabb fb profilképe lenne és nem lenne beképzelt sem. Pedig itt most direkt figyeltem, hogy ne mondjak bókot, de véletlenül egyszer kicsúszott a számon, hogy csinos.

Valószínű, hogy bók nélkül is érezte volna, hogy bejön nekem.

De ez csak egy példa a sok (>100) közül.

Srácok, ti is tapasztaltatok már ilyet? Vagy csak én vagyok ennyire béna?

Mindkét nem válaszát várom! Elég rossz érzés így élni.

F29

2023. márc. 12. 05:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Én a fiúknál vettem ezt észre nőként, felhoztam az alacsony önbizalmukat az egekbe és szakítottak majd azt hitték minden nő le akar velük feküdni annyira jó palik. Volt két osztálytársam gimiben akik egy pár voltak, a srác egy kis kocka volt aki nem nézett ki jól, majd összejött egy népszerűbb lánnyal, aztán ahogy lefeküdtek egymással a gyerek már azt nézte kit tudna megdugni, még abban a hónapban egy osztálytársunk barátnőjét kinézte magának és megkérte az osztálytársat hogy hadd aludjanak náluk és akkor tudnak dugni :D
2023. máj. 23. 11:59
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen konkretan nem volt, de olyan mar nagyon sok hogy az elejen minden szep es jo, aztan egyszer csak 2 3 het utan valami lesz a gepezetbe es meghulyul a csaj. Minden fele elozmeny nelkul. Aztan jonnek az idiota kifogasok persze a nincs idom kapcsolatra, most sok dolgom van,bla bla. Ezek hattereben meg sok dolog allhat amit persze az eletbe nem fogsz megtudni mert oszinten egyik se irja le. Vagy egy felbukkant ex, es rajott hogy ot szereti meg, vagy egesz egyszeruen csak szexet akart, aztan mar dug is a kovetkezovel, vagy az anyagi helyzeted volt neki keves.. De ilyen hogy ido nincs kapcsolatra ilyen nem letezik. Abszolut nem kell oket tulbokolni mert akkor beletesznek a friend zonaba az meg a leg megalazobb dolog amibe egy ferfi ember csak kerulhet. Szeretik a nok a bokot, csak nem mindegy hogy kitol, nem mindegy hogy mennyit. En mindig azt szoktam mondani, hogy ha kinezetre megvan a bumm elso latasra kialakul egy vonzero, akkor a leg balfszabb leg szerencsetlenebb dumaval is fel lehet szedni akarkit.
2023. máj. 23. 14:28
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem olvastam el a koràbbi válaszokat..

Nagyon egyszerű a magyarázat erre.

Mindenkinek meg vannak az elképzelései a leendő párjáról, ezért mindenki amikor elkezd randizgatni, úgy képzeli el a kiszemeltjét, amilyennek szeretné,hogy legyen.

Addig mindenki játsza a szépet, aztán amikor pár randi után kiderül,hogy tök más…. Akkor jön a menekülés.

28N

2023. máj. 23. 20:30
 34/48 anonim ***** válasza:
Vagy csak epp senki se tud megallapodni a masik mellett mer a nonek még f..sz kell a ferfinak meg pi..a. Nyilvan kell ido mire kiismeri az ember a masikat, de ha ugyanugy viselkedik a pasi ahogy az elso naptol kezdve, akkor mier van menekules? Mert ez igy nem relevans.
2023. máj. 23. 21:31
 35/48 anonim ***** válasza:

“Ugyanugy viselkedik..” ?!

Egyre több infot tudunk meg a másikról és lehet,hogy ezek az új dolgok számunkra/számukra nem túl imponálóak.

Nálam legalàbbis ez szokott előfordulni. Pl. Kiderül, hogy nem is egy új q7-se van, csak egy skodája :-(

Akkor nyilván bukó a dolog.

Nem ám :DDD csak viccelek,de az eleje az igaz:)

2023. máj. 23. 22:29
 36/48 anonim ***** válasza:
60%
35 os te lehet csak viccelsz a q7 essel de sajnos manapsag a legtobb nonek siman lehet ez mar egy ok a felszivodasra. Ebbe az a vicc hogy nem vicc
2023. máj. 23. 22:44
 37/48 anonim ***** válasza:
Tudom…. Igazad van
2023. máj. 24. 13:22
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj túl sokat de rúl keveset se magadból. Ez jatéknak tűnik , mert az is .. de ilyen ez a mai ismerkedés. F
2023. júl. 28. 02:06
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a helyzet, hogy nem a megfelelő nőkkel ismerkedsz. Valamiért az éretlen személyiségek jönnek be neked. Tömegével vannak a férfiak között is, és valóban egotuningnak használják a másik felet. Gondolom, társkeresőn szedted fel ezeket, mert ott tobzódnak tömegével ezek a lelki vámpírok. Amit tudsz tenni, hogy természetes közegben keresel párt, olyat, aki szimpatikus és kialakul köztetek vonzalom. Persze ez nem megy futószalagon, mint a tinder.
2023. júl. 28. 06:07
 40/48 anonim ***** válasza:

Én is érzem ugyanezeket.

És ha ez eljön, akkor tipli, jöhet a következő.....

Persze nem jó érzés, de túl kell tenni magát az embernek ezeken.

Aztán majd lehet a 17. lány nem lesz ilyen.

2023. júl. 28. 06:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!