Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ezt miért csináljátok? Srácok, ti is tapaszaltatok már ilyet?
Férfiként szinte mindig ugyanezt tapaszalom a lányokkal, nőkkel való ismerkedésem során: az elején az első 1-2 hétben vagy az első 1-2 hónapban a lány még normális, esetleg kicsit csökkent önértékelése van.
Az ismerkedés során néhány bók is elhangzik, pl. ha valami tetszik benne, vagy egy ruhadarab jól áll rajta megdícsérem. Gondolom a bókok hatására, illetve láthatja rajtam, hogy tetszik nekem, de egyszercsak nagyon beképzelt lesz a lány és onnantól kezdve én már egyáltalán nem érdeklem őt. Talán a legfájóbb, hogy ilyenkor teljesen levegőnek néznek, totál megváltoznak.
Lányok, nők ezt miért csináljátok?
Pl. egy teljesen normálisnak tűnő lány a 3. ismerkedésünk után már levegőnek nézett, totál nem érdeklem. Érdekesség: kezdetben egy szolidabb fb profilképe volt, mostanra egy nagyon kihívóan öltözött fb képre cserélte le. Valahogy úgy érzem annak hatására történt ez, hogy ismerkedtem vele. Ha soha meg sem szólítom szerintem még mindig a szolídabb fb profilképe lenne és nem lenne beképzelt sem. Pedig itt most direkt figyeltem, hogy ne mondjak bókot, de véletlenül egyszer kicsúszott a számon, hogy csinos.
Valószínű, hogy bók nélkül is érezte volna, hogy bejön nekem.
De ez csak egy példa a sok (>100) közül.
Srácok, ti is tapasztaltatok már ilyet? Vagy csak én vagyok ennyire béna?
Mindkét nem válaszát várom! Elég rossz érzés így élni.
F29
"süt rólad hogy akarod őket" a jó kérdés, hogy hogyan érjem el, hogy ne lássák rajtam, hogy akarom őket? Hogyan rejtsem ezt el?
Miért kéne elrejteni?
#21 Hogy ne csak egótuning legyek nekik: a korábbi szerény lány "egyszercsak nagyon beképzelt lesz a lány és onnantól kezdve én már egyáltalán nem érdeklem őt. Talán a legfájóbb, hogy ilyenkor teljesen levegőnek néznek, totál megváltoznak."
Hogy ne következzen be ez a negatív változás.
Érdekes, hogy manapság mindenki arra van kihegyezve hogy a másik "mit tesz bele" a kapcsolatba. Meg amennyit én adok, azt adja már bele a másik. Nem vagyontárgyakat :-).
Ez így a jó, igaz ?
Ez az elvárásteljesítés és megfelelniakaró elemzéses kapcsolatépítés, fuuuj na ezektől hányok :-).
Vagy jo vealakivel őszintén níltan vagy soha nem lesz az.
Pont.
24# Ezt gondold át újra.
De felőlem te adhatsz éjjel nappal nyomulhatsz ezerrel.
De ha szarsz rá hogy semmit nem reagál a másik, akkor csak magadat alázod, a másiknak meg lejön hogy egy lúzer vagy. Bocs a kemény szavakért de az ilyen hozzáállásból soha nem sülnek ki normális egymás mellé rendelt kapcsolatok.
De csak szimpla haveroknál is így megy. Kétszer segítesz a haverodnak amikor megkér, de ha te kéred meg és vissza semmi, hanyagolod.
Azé' legyen már annyi tartás benned hogy tiszteled magad annyira hogy vannak elvárásaid a másikkal szemben hogy ő hogy bánjon veled.
Nem patikamérlegen kell mérni a dolgokat, de azért ne add már ki magad teljesen.
24, igen, persze jól mondod.
Csak engem rohadtul taszít ez a majd annyit adok, amennyit kapok című hozzáállás.
Vagyis mindenki alapból előre elvár és csakis utána ad.
Na ez az ami siralmas.
És nem vagyok sem nyomulós, sem lúzer.
6) "párszor megbünteted őket, hogy érezzék a kolbász erejét"
Hát ez aztán igazán férfias csicskítás lehet 🤦♀️🤡
Igen, én is tapasztaltam hasonlót. Nem pont olyat, mint te, de hasonlót.
Velem az volt, hogy az első bókot kimondottan jó néven vették, tehát amikor rájuk írtam, viszont ha túl korán fejeztem ki az erős érdeklődésem a másik iránt, akkor érdektelenné vált. Nem mindenki pattintott rögtön, ha később is dicsértem őket vagy bókoltam nekik, de általános jelenségnek éreztem ezt, igen.
Az időzítés nagyon fontos, én azt vettem észre: csak szép lassan bontakozz ki, ne fejezz ki túl hamar túl erős érzelmeket, mert az elriaszthatja őket. Ez alól kivétel a nyitóüzenet, ott kifejezheted kicsit erősebb szavakkal, hogy miért írtál rá, miért volt szimpatikus. De ezután csak szerényen szabad haladni. Ha javasolnék erre valami receptet, akkor azt javasolnám, hogy viselkedj úgy, mint egy tükör: amilyen erős érzelmekkel és kötődéssel bír a másik fél irántad, te pont ezt tükrözd vissza. Se többet, se kevesebbet.
28
Igen valszeg így van.
De ezek a játszmázós f.szságoktól én hányok.
Nem lenne ehyszerűbb nyíltan önmagunkat adva ismerkedni ?
Mint ez a rafkózás, ügyeskedős enerhiavámpírkodás ?
Utálom, nőben is és pasiban is.
Én ezt abszolút nem értem. Nekem nőként kész énképem van. Tudom, hogy csinos vagyok de vannak nálam szebbek is és az elsődleges éréknek a belső értékeket tekintem. Nem fog megváltozni az énképem annak függvényében, hogy egy random pasi mit mond.
Ha valaki túl sokat bókol, vagy konkrétan tudom, hogy az adott bók, amit mond nem igaz, azzal max azt éri el, hogy úgy fogom gondolni, hogy hátsó szándékai vannak. Esetleg egy éjszakás kalandra vágyik, vagy azt hiszi, ezen bókoktól majd rögtön szó szerint is hanyatt vágom magam előtte. Ettől csak antipatikus lesz.
Vagy a másik kategória, aki azért bókol, hogy elüsse a kellemetlen csendeket, mivel nincs olyan személyisége vagy jó dumája, amivel kitölthetné.
Egyszóval szerintem nem attól lesz valakiből csecsmutogató maca, mert te bókoltál neki. Lehet egyszerűen valami miatt az ilyen lányokhoz vonzódsz, akik igazából nem vesznek komolyan esetleg csak 1-2 ingyen kávét/ebédet látnak benned. Nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!