Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ezt miért csináljátok? Srácok, ti is tapaszaltatok már ilyet?
Férfiként szinte mindig ugyanezt tapaszalom a lányokkal, nőkkel való ismerkedésem során: az elején az első 1-2 hétben vagy az első 1-2 hónapban a lány még normális, esetleg kicsit csökkent önértékelése van.
Az ismerkedés során néhány bók is elhangzik, pl. ha valami tetszik benne, vagy egy ruhadarab jól áll rajta megdícsérem. Gondolom a bókok hatására, illetve láthatja rajtam, hogy tetszik nekem, de egyszercsak nagyon beképzelt lesz a lány és onnantól kezdve én már egyáltalán nem érdeklem őt. Talán a legfájóbb, hogy ilyenkor teljesen levegőnek néznek, totál megváltoznak.
Lányok, nők ezt miért csináljátok?
Pl. egy teljesen normálisnak tűnő lány a 3. ismerkedésünk után már levegőnek nézett, totál nem érdeklem. Érdekesség: kezdetben egy szolidabb fb profilképe volt, mostanra egy nagyon kihívóan öltözött fb képre cserélte le. Valahogy úgy érzem annak hatására történt ez, hogy ismerkedtem vele. Ha soha meg sem szólítom szerintem még mindig a szolídabb fb profilképe lenne és nem lenne beképzelt sem. Pedig itt most direkt figyeltem, hogy ne mondjak bókot, de véletlenül egyszer kicsúszott a számon, hogy csinos.
Valószínű, hogy bók nélkül is érezte volna, hogy bejön nekem.
De ez csak egy példa a sok (>100) közül.
Srácok, ti is tapasztaltatok már ilyet? Vagy csak én vagyok ennyire béna?
Mindkét nem válaszát várom! Elég rossz érzés így élni.
F29
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat! Igazatok lehet az egótuninggal kapcsolatban.
Tegyük fel nem bókolok semmit,
"süt rólad hogy akarod őket" a jó kérdés, hogy hogyan érjem el, hogy ne lássák rajtam, hogy akarom őket? Hogyan rejtsem ezt el?
11# Úgy hogy nem ajnározod körbe a csajt. Ennyi.
Csak a formalitás kedvesség legyen benned, ami mindenkivel szemben is.
Mondok egy példát. Nekünk nőknek roppantul vonzó tud lenni egy férfiban az, ha szépen bánik az emberekkel. Ez egy randin kb az 5.mondatban ki is derül hogy pl. családjáról, munkatársairól hogyan nyilatkozik. Ez már egy olyan pont például amivel megnyered a nőt, holott őrá egyetlen bókot sem tettél. Tehát inkább a magad viselkedésére figyelj, attól legyél megnyerő ahelyet hogy körbebókolod.
Próbáld őt megismerni, hagyd beszélni, figyelj rá, de soha ne minősítsd. Ezzel is fel tudod kelteni az érdeklődését irántad, mert a nő rajtad fog agyalni hogy mit gondolhatsz róla.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
#12-t nem értem miért értékeltétek le? Tök hasznos dolgot írt szerintem!
Várom a további válaszokat is!
#16 & #17 amúgy ez is igaz!
Valamiért nekem majdnem mindig az a tipusú lányok/nők kerülnek az "utamba". És a "ha valaki nagyon szereti kimutatni az érzéseit, mert alapból olyan, és én olyan embert keresek, aki kimutatja az érzelmeit" tipusú lányok elkerülnek.
Már csak arra kellene rájönnöm, hogy miért van ez.
@17: igazad van, de #12 nem játszmázásról csak arról írt, hogy nem szabad túlzásokba esni, ezért szerintem hasznos volt.
Bocsi, de a legtöbb Nő aki azért társkeresőzik, hogy az EGO-ját növelje az nem randizik veled 3 alkalommal. A legtöbben nem is találkoznak személyesen, csak arra használják a férfiakat hogy ne unatkozzanak és a rohadt unalmas munkájuk mellett ne aludjanak el. Tudom, mert van olyan kolléganő aki ezt csinálja, sőt még néha bele is olvasok.
Nem gondolom, hogy pusztán a bókolással meg lehet győzni egy nőt arról, hogy te vagy az igazi, az érdeklődését kell felhívni, pont annyi információt kell megosztani magadról ami ahhoz kell, hogy érdekes legyél és újra találkozni akarjon.
Halottad már azta kifejezést hogy "túl sok vagy"? Azokra a férfiakra mondják akik túl sok információt osztanak meg rövid idő alatt és nem logikusan beszélnek hanem csaponganak a témák között. Látatlanba nehéz tanácsot adni, de az a legjobb ha hagyod a nőket beszélni és nem vágsz közbe, és ami legfontosabb, ha visszakérdez tudsz értelmesen reagálni. Persze férfiként feldobhatsz témákat, de kínosan kell arra figyelni, hogy ne sablonos legyen, időjárás, politika, oktatás senkit nem érdekel egy randin. Kultúra, színház, divat, tánc, sport jó lehet. Férfiak döntő része ptt hibázik, hogy szakbarbár, elkezd beszélni az online játékról, az autókról, a kondi teremről és még sorolhatnám tovább, ezzel azonnal bekerül az uncsi kategóriába.
17# Én azért ezzel vitatkoznék.
Oké, kimutatod az érzéseidet, és? Szerinted mit tud kezdeni ezzel egy nő? Talán ettől majd beléd szeret?
De akkor fordítsuk meg! Te mit tudsz kezdeni azzal ha nekiáll ajnározni téged a nő? Ettöl majd bele szeretsz? Nem.
Ez nem játszmázás amit írtam. Csak nézd meg, téged mi vonz a nőben mitől kedvelsz meg valakit veszettül?
Attól amit írtam. Hogy milyen a viselkedése másokkal az életvitele, hogy van tartása, hobbija, és nem attól hogy összevissza bókol neked. Az maximum tetszhet neked, és ezzel meg is érkeztünk az egótuning célhoz.
12voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!