Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40es mamahoteles férfiaknak csak azután lesz barátnőjük, amikor megöröklik a szülői házat?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 17:43
41/51 anonim válasza:
Eltartási szerződést kell kötni 70 éves öreglányokkal, probléma megoldva.
Kivéve, ha a mammer 90 éves koráig csapatja a nyugdíjasklubban 😀
42/51 anonim válasza:
Csak a mama halála után lesz barátnőjük, mert akkor kell egy másik mama. Mos, főz,takarít a pici fiucskára. 🤭
43/51 anonim válasza:
Vannak férfiak akikre nem lehet férfiként tekinteni , a rosszabb eset ha nyomi feje van a jobb ha csak esetlen picit de átlagosnál jobb a kinézete picit.
44/51 anonim válasza:
Akik 30 évesen is anyuval laknak, teljesen alkalmatlanok mindenre. Akiben nincs meg a késztetés a saját életének elkezdése az hogyan tudja fenntartani egy kapcsolatot, és melyik az a hülye nő, akinek egy ilyen szerencsétlen kell, amikor válogathat is?
45/51 anonim válasza:
42 barátnőn meg azt érted, aki egymagában életképtelen, ezért beköltözik a lúzer pasikához, hogy legyen fedél a feje fölött?
46/51 anonim válasza:
Igen mert akkor elő tudom adni hogy az enyém a hàz és milyen fasza gyerek vagyok. Azt meg nem kötöm az orràra hogy igazàból hogy lett hàzam,milyen mókàs ìgy àtverni az amúgy is àlszent hazug nőket 🤭🤭
47/51 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással még akkor sem.
48/51 anonim válasza:
Én megvettem, kifizettem a szülői házat. Akkor én minek számítok? :P
49/51 A kérdező kommentje:
Ezek a férfiak ilyen idősen önerőből már sosem fognak lakást venni, és amíg nincs, mindenki elutasítja őket. Teljesen mindegy a hozzáállás ebben az esetben.
2023. máj. 19. 23:13
50/51 anonim válasza:
Akkor meg értelmetlen a kérdésed kérdező
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!