Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30-40es mamahoteles férfiakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-40es mamahoteles férfiaknak csak azután lesz barátnőjük, amikor megöröklik a szülői házat?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 17:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

,,De ok, normalis a lakas, viszont akkor sem latom ertelmet ebben remenykedni, hogy majd sok ev mulva megfelelsz igy valakinek, mert ez nem igy mukodik."

Ha valakit csak ezért utasítanak el a nők, akkor nyilván egy saját lakás vagy albérlet hozná el a kánaánt.

2023. márc. 16. 21:56
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, nekem van saját lakásom ,DE ki van adva albérlőknek.

30 felett a szüleimmel élek, ami egy ikerháznak a másik felét jelenti ami teljesen független külön konyhával, fürdővel stb.. az udvar közös.

Na most nem ismerkedem mert túl elfoglalt vagyok hozzá, de volt már nálam pár nő és egyiknek sem kellett a szüleimmel egy szót sem beszélniük és nem zavarta őket amikor említettem hogy egyébként a szüleim is itt laknak a másik házrészben. Akit ez zavar azt csak sajnálni tudom, teljes mértékben önellátó vagyok ÉS már éltem éveket külön albérlatben, de így hogy kiadom a saját lakásom több pénzem marad.

2023. ápr. 17. 16:31
 23/51 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy téged nem az anyagi körülményeid alapján ítélnek meg és értékelnek a nők.
2023. ápr. 17. 16:57
 24/51 anonim ***** válasza:
33%
Én is ebben helyzetben vagyok könnyű itt itélkezni hogy tskarodjak el a mamahotelból de az elkövetkező 10 évben esélyèt nem látok arra hogy egy 50millás házat vegyek szülők egy forintal se fognak tàmogatni nincs miből körülötem az összes ismerősömnek házat vettek a szülők elég frusztráló tud lenni, komolyabb kapcsolat ezáltal szóba se jöhet nem fogom magam égetni a csaj előtt, azt kell mondjam kilátástalan így az életem albérletbe meg nem fogok azért elmenni hogy éhezzek nyomorogjak akár hogy számolom esélytelen hogy maradjon is valami hó végén úgy meg megint nem fog szóba állni vele egy nő sem. Nehéz helyzet ez már gondolkozok azon hogy elhuzok ebböl a genyó országból mert itt esélytelen fiatalon valamit is kezdeni ha nem tolnak alád egy házat
2023. ápr. 27. 17:25
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Amugy en sem ertem, miert nem huztok el kulfoldre dolgozni, azok, akiknek se csaja se nagyon jo haverjai (bar veluk lehet tartani addig online is a kapcsolatot, ha vannak), csak szenvedtek a meloban aztan otthon egyedul. Nyelvtudas nelkul is ki lehet fogni normalisan fizeto kulfoldi melokat, a szallast sok ceg elintezi olcson, a kaja szinte mindenhol olcsobb, mint itthon, sokkal jobban tudnatok felrerakni, par ev alatt legalabb egy onerot ossze tudtok szedni, mellette ha van kedv, meg lehet tanulni az orszag nyelvet is + kicsit kimozdultok, vilagot lattok. Nem szarabb egy kulfoldi gyarban, raktarban huzni az igat, mint egy itthoniban. Magyarok is vannak szinte mindenhol, ha elo tarsasagra vagytok.

Ha valakinek van legalabb angol nyelvtudasa, meg lehet nezni a folyami, tengerjaro hajokat, van-e szakkepzettseg nelkuli melo. (Nekem szakacs ismerosom dolgozik oceanjaron, krva jol keres es meg baratnot is ott talalt, de nyilvan neki van kepzettsege, de ha van a hajon esetleg takarito, londiner vagy ilyesmi pozi, az is valszeg legalabb 2x annyit fizet, mint itthon.)

De van egy ugyfelszolgalatos ceg is, ami orrba-szajba hirdet, akarkit felvesznek, aki tud angolul, de van naluk magyar reszleg is, tehat az angoltudasod maximum az oktatasra es a kollegakkal kommunikalasra kell, naluk csak 1200€ a fizetes, de szobakat mar 300€-ert lehet berelni, onnantol kezdve csak okosan kell kajalni. Evente 2 millio ftot felre lehet tenni, nyilvan ez jobban megeri annak, aki mondjuk 22 eves es ra tud szanni par evet, de tegyuk hozza, hogy ez egy entry level melo, ha megvan a tapasztalat + szinten megtanultad akar az adott orszag nyelvet is, 1-2 even belul lehet palyazni helyben jobban fizetoekre.

Ha akartok valamit kezdeni magatokkal, akkor ne csak otthon keseregjetek, mert tele van a kontinens lehetosegekkel, csak fel kell kelni es kicsit kimozdulni a komfortzonabol.

2023. ápr. 27. 17:46
 26/51 anonim ***** válasza:
44%
Lúzer nők is vannak, nyugi. Ilyen lúzer faszik is megtalálják a foltjukat.
2023. ápr. 28. 08:28
 27/51 anonim ***** válasza:
Egyedul se.. ez nem a mama hotel miatt van.. ra nezesre nyomorekok.
2023. ápr. 28. 10:27
 28/51 anonim ***** válasza:

27es

Igazad van általában a lúzerek örök vesztes csávók vannak ebben a helyzetben érdekes módon ránèzèsre is talán természetes szelekció ez

2023. ápr. 28. 12:01
 29/51 anonim ***** válasza:
75%
Nem azért nem állok szóba 30-40 éves palival akit anyuci és apuci tart el mert nincs saját háza. Azért mert arra nem képes hogy leszakadjon szerencsétlen szüleiről és elmenjen albérletbe ha már ennyi év alatt nem tudott anyit összesporolni hogy hitellel vegyen egy saját lakást. Életképtelen az ilyen.
2023. ápr. 28. 12:09
 30/51 anonim ***** válasza:
29. Pár éve amikor még 5-6 millióert kaptal valamit falun ez okes volt, de manapság..
2023. ápr. 28. 12:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!