Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40es mamahoteles férfiaknak csak azután lesz barátnőjük, amikor megöröklik a szülői házat?
Olyan marhaságokat forgatsz ki, hogy az már nekem is fáj.
Nem csak egy lelakott tanyát vagy panelt örökölhet az ember a szüleitől. :D
Nem sok értelmes választ olvashattunk ennél a kérdésnél. Kereken nullát. Nem tudom, szándékosan nem említette egyik válaszoló sem az albérletet, vagy eleve úgy gondolják, nem ember az, aki huszonvalahány milliója nincs és nem telik saját lakásra.
Látszik, hogy unatkozó emberek járnak ide az oldalra, akik nem tudnak egy épkézláb választ összehozni, talán a második sör mellett odapötyögtetnek valamit.
Gyűlölködő senkiházi nyomorultak gyülekezőhelye ez, ahol a szerencsétlen inceleket a szerencsésebb helyzetben lévő legaljasabb férgek szidalmazzák folyamatosan, puszta élvezetből
Túl komolyan nem érdemes őket venni
13 Nem mondtam, hogy az osszes gyerek kapjon zsebbol sajat lakast, de nekem pl az egyik normalis munkat vegzo ismerosom sem otthon poshad maganyosan es varja, hogy megmurdeljen a mama. 30 evesen lakasokat vesznek, most vagyunk epp ebben a korban es 3 ismerosom is most vesz lakast. Tamogatni lehet ugy is, hogy alljak a tanulmanyaid, segitenek eleinte az alberletben (vagy otthon laksz a 20-as eveid elejen es gyujtesz, ez is egy segitseg, hogy mittomen 250-300 ezerbol nem kell leadnod 200 ezret, vilag legnagyobb rejtelye, hogy az otthon elo embereknek hogyhogy nincs penze, ha elmeletileg dolgoznak) amig eltelik az elso par ev, mig tapasztalatot szerzel a munka vilagaban es mar nem 200-300-ert tudsz csak dolgozni, hanem 500-ert, plusz egy rakas szulo a gyerek kiskoratol direkt gyujt, hogy legalabb par milliot le tudjon ele rakni segitsegnek, amit mar csak ki kell potolni max kicsit es meg is van az onero.
De ok, normalis a lakas, viszont akkor sem latom ertelmet ebben remenykedni, hogy majd sok ev mulva megfelelsz igy valakinek, mert ez nem igy mukodik.
Az a büdös helyzet, hogy egészen hiábavaló ezen fáradozni.
Most ugye tudjuk, hogy a nőknél eléggé visszataszító a "mamahotelezés", ez tény, nagyon nagy többségnél élből kizáró tényező.
Azonban azt is tudjuk hogy rengeteg más kizáró tényező is van, komplett listáik vannak ezeknek fejben, így hiába töröd magad hogy ebben megfelelsz, ha a másik 8 pontban éppen elbuksz. Olyan pontokban is sokszor, ami ellen nem sok mindent tehetsz.
Ezért én azt mondom hogy teljesen felesleges és nevetséges dolog pusztán megfelelés céljából kitörni az anyagilag elég előnyös mamahotelből, mert az egyetlen köverkezménye az lesz, hogy totál csórón és totál egyedül fog ülni az ember egy lakásban.
Ja és az sem segítene ha örökölsz, a fent említettek miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!