Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet abbol bajom később ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abbol bajom később ha a srác nem féltékeny tipus? Úgy értve hogy hanyagolásnak, nem törődésnek élném meg?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal, ha nem írok neki, vagy nem jelentkezem olyanokat mond, hogy azt hitte lehet találtam mást várta fogok e jelentkezni vagy nem.

Nem ír nem kérdez erre rá nem zaklat, hanem csak várja hogy vagy előkerülök e majd vagy nem.

Nyugodt típus sokminden másban is. Nincs benne idegfeszültség meg ilyenek.

Ez eddig teljesen rendben is van.

Csak azon gondolkodom HA összejönnénk, HA szerelmes lennék, lehet kialakulna bennem olyan érzés mintha nem is érdekelném. Mint amikor mindegy a másiknak pl összeköltözünk e vagy nem, ha szeretném ő benne van, ha nem szeretném úgy is jó.

Mintha mindegy lenne az ilyeneknek az is ha gyereket akarok jöhetne, ha nem, az is rendben.

Mintha egyedül lennék, vagy teljesen magamra hagyva a kapcsolatban így.

Vagy ne vetítsek ilyeneket előre?

Csak mert össze akar velem jönni és az mellett ilyen, hogy nem tudta eltűntem e, gondolta majd kiderül, majd lesz valahogy.

Így akar velem össze jönni is, ha akarom jó, ha nem, az se baj.

Az ilyenektől kapcsolatban mit lehet várni? Nekem kéne hordani a gatyát?

2023. márc. 11. 07:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Inkább hagyd ezt a srácot. Nőjj fel, aztán legyen kapcsolatod.
2023. márc. 11. 07:13
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

1, vagy nem

Tetszel neki igazán és te vagy a szamara a ló helyett

2, sok csalódás érte és ő nem is hiszi el hogy te komolyan érdeklődsz iránta. És azt várja te erőltesd ha mégis.

2023. márc. 11. 08:06
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok az a zaklatós fajta, és nem azért mert minden mindegy hanem mert van tartásom. Kapcsolaton belül már más lenne a helyzet, szerintem azt ne hasonlítsd ehhez.
2023. márc. 11. 08:17
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

"olyanokat mond, hogy azt hitte lehet találtam mást várta fogok e jelentkezni vagy nem."

Ilyet csak alacsony önértékeléssel mond valaki. Igaza lehet az előttem szólónak, vagy sok csalódása volt, ezért nem meri magát beleélni, és várja mit lépsz, és valószínűleg az önbizalmával is nagy bajok vannak.

Az pedig éerhető, ha neked nem megfelelő ez a hozzáállás. Próbáld neki ugyanezt elmondani, hátha képes változtatni a hozzáállásán.

2023. márc. 11. 08:19
 5/34 A kérdező kommentje:

Mi az h nőjjek fel? Nem akarok olyan kapcsolatot amiben az egészet nekem kéne vinni a hátamon mert a mádiknak minden mindegy.

3. Honnam lehetne tudni h kapcsolatban hirtelen más lenne?

2.semmi ilyennek nem làtom. Annak látom mintha ő ilyen típus lenne alapból.

2023. márc. 11. 08:24
 6/34 A kérdező kommentje:
Jav másiknak
2023. márc. 11. 08:25
 7/34 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy most visszafogja magat, hogy ne tunjon tul zaklatonak, tul soknak. Lehet próbál rad jo benyomast tenni. Szerintem ne kezdj el most ilyeneken kattogni, ismerkedj vele tovabbra is es meglatod milyen. De most komolyan, nem jobb ez, mintha idegbe menne attol, hogy miert huzol szoknyat, kinek akarsz tetszeni? :D en azt mondom, ne kezdj el kombinalni elore, meglatod milyen, max ha nem tetszik, hogy ilyen nyugodt, dobod, ennyi.
2023. márc. 11. 08:37
 8/34 anonim ***** válasza:

ha nem keres az baj, hogy nem balhézik feleslegesen az viszont jó.

A párom olyan cégnél dolgozik még egy kolléganőjével ahol 70 férfi van. Egész nap férfiakkal kommunikál és dolgozik, meg sem fordult soha a fejemben hogy féltékenykednem kéne. Céges bulikon sem.

Amíg hozzám jön haza addig minden rendben, ha pedig talált valaki mást, akkor úgy is felesleges győzködni.

Nem is értem azokat az embereket akik elméleteket kreálnak hogyan fogja a párjuk megcsalni őket és próbálják ezeket levédeni, óránkénti üzenetváltás meg hasonlóak. Ezzel mérgezik meg a kapcsolatukat, inkább arra kellene koncentrálniuk, hogy a partner igényeinek megfeleljenek és akkor a másik félnek nem lesz hiányérzete.

2023. márc. 11. 08:45
 9/34 anonim ***** válasza:
Egy normális, erett, felnőtt kapcsolatban nincs feltekenykedes, mert 1,nem ad rá okot a másik, 2,a felek megbíznak egymásban. Amíg te ezt nem így gondolod, addig nem nottel fel ehhez sem agyilag, sem érzelmileg.
2023. márc. 11. 08:52
 10/34 A kérdező kommentje:

Nem ertitek?.az ilyeneknek az is mindegy összeköltözunk e vagy nem, akarok e gyereket vagy nem, szakitunk e vagy nem.

Mintha vmi mesterséges intelligencia lenne csak mindennemű akarat nélkul.

Mintha egyedül lennék a kapcsolatban egy bábbal.

2023. márc. 11. 09:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!