Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abbol bajom később ha a srác nem féltékeny tipus? Úgy értve hogy hanyagolásnak, nem törődésnek élném meg?
Ismerkedem egy sráccal, ha nem írok neki, vagy nem jelentkezem olyanokat mond, hogy azt hitte lehet találtam mást várta fogok e jelentkezni vagy nem.
Nem ír nem kérdez erre rá nem zaklat, hanem csak várja hogy vagy előkerülök e majd vagy nem.
Nyugodt típus sokminden másban is. Nincs benne idegfeszültség meg ilyenek.
Ez eddig teljesen rendben is van.
Csak azon gondolkodom HA összejönnénk, HA szerelmes lennék, lehet kialakulna bennem olyan érzés mintha nem is érdekelném. Mint amikor mindegy a másiknak pl összeköltözünk e vagy nem, ha szeretném ő benne van, ha nem szeretném úgy is jó.
Mintha mindegy lenne az ilyeneknek az is ha gyereket akarok jöhetne, ha nem, az is rendben.
Mintha egyedül lennék, vagy teljesen magamra hagyva a kapcsolatban így.
Vagy ne vetítsek ilyeneket előre?
Csak mert össze akar velem jönni és az mellett ilyen, hogy nem tudta eltűntem e, gondolta majd kiderül, majd lesz valahogy.
Így akar velem össze jönni is, ha akarom jó, ha nem, az se baj.
Az ilyenektől kapcsolatban mit lehet várni? Nekem kéne hordani a gatyát?
Ha nem tudod eldonteni nem is felel meg, meg nem is bízol benne, tehát inkább stoppold.
Belebotlasz majd olyanba, aki nem robot.
Szoval akkor kategorizáljam be egy mondatábol annak, hogy ő ilyen akaratlan minden mindegy ember?
Szóval ennyiből vessek rá keresztet?
" azt hitte lehet találtam mást, várta, fogok e jelentkezni vagy nem."
Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy valaki segít?
Látni oda vagy érte és az a bajod, hogy ő neki meg mindegy.
Ahogy esik úgy puffan hívő, nem kíváncsi rád annyira, hogy többet tegyen bele.
Ha meg rosszul látom akkor önbizalomhiányos, csalódott hülyegyerek, akivel mindig gondjaid lennének, mert le se szarna mint most, vagy az ellentétét művelné, értsd féltékenykedne folyamatosan.
Mindkettő lehetőség ultra gáz rád nézve, akkor mi a francot akarsz te tőle???
23 ra irtam. Aki sterint nem felelne meg nekem? Honnan tudjam megfelel e? Nem ismerem annyira.
Nem az hogy odavagyok, de egy rendes srácot is látok benne, aki nem játszmázik, nem manipulálós, hanem olyan egyszerű.
Lehet az is h megkéne becsülnöm.
Ismerkedünk. Nem tudom ez a szó mond e itt vmit. Azaz még nem ismerem annyira hogy a mérlegem el tudjon vmelyik irányba dőlni.
Ezert is kerdezek itt.
Hogy mások szerint esetleg egy akaratgyenge vki es jól érzem hogy nem lenne férfi?
Mindezt EGYETLEN mondatából! Le kéne írnom ezért?
Nem ezzel van a baj.
Tetszem neki allandoan irkal össze akar velem jönni ha rajta mulna már ott lennék nála vele egxutt jóban rosszban. De ugye én döntök. Mint nála mindig. Tőlem függ minden. Ahogy en akarom ugy lesz minden.es ez megy. Ő szivesen venné ha már rég a bnője lennék, de én tudom, ő elfogadja az én döntéseim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!