Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan csinos nők akiknek nem csak az számít egy férfiben, hogy jóképű legyen hanem a belsőértékei a fontosak?
Egy 60+ nőt nem lehet összehasonlítani a mostani generációval.
Hiába próbálsz ezzel sértegetni, nem veszem fel.
Neked apád ugyanolyan férfi mint amelyik megver meg megcsal?
Lásd fenti válaszom.
"Nekem anyám sem kivétel. Pedig nagyon szeretem és anyás voltam mindig is."
Ez nem passzol. Én sosem voltam anyás, még is máshogy tekintek rá mint más nőre.
Te hoztad fel a történelmet, hogy milyen jó volt, hogy elnyomták a nőket; nos, akkor édesanyád kora teljesen érdektelen, hiszen ugyanúgy egy érdemtelen kutya, mint amilyennek a többi nőt gondolod. Nekem ez nem baj, nem ismerlek, garantálom, hogy még csak egy országban sem élünk, édesanyád reakcióját viszont megnézném az itteni hozzászólásaidra.
Apám egy remek ember, viszont veled ellentétben én se a nőkkel, se a férfiakkal szemben nem voltam gyűlölködő, de még általánosítgató sem.
Engem úgy neveltek, hogy a nők és a férfiak egyenlőek emberileg, így mindenki megérdemli az alapvető tiszteletet és hogy soha ne szidjak, ítéljek el olyanokat, akiket nem ismerek. Ezek olyasmi dolgok, amikre láthatóan nem tudtak a szüleid megtanítani, ami sajnos jele annak, hogy nem kellett volna gyereket vállalniuk.
Ezek szerint ahogy te levezetted akkor te is egy kutya vagy?
Engem is így neveltek, csak valaki átlát a rostán valaki meg nem.
8
Pfúbaszki:D Szép teljesítmény:D
De azt vágod, hogy ma kb semmit nem cisnáltál azon kívül, hogy itt GYK-n osztod az észt:D
Oké, én sem, azisigaz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!