Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan csinos nők akiknek nem csak az számít egy férfiben, hogy jóképű legyen hanem a belsőértékei a fontosak?
Egy egészséges férfi vágyik szexuálisan egy nőre.
Én jártam 50+ prostinál régebben, de már nem vágyok rájuk, rendes nő kell.
Én nem utálom a nőket, halálosan bele tudok szeretni nőkbe. De ez nem azt jelenti hogy azt hiszem hogy egyenlő képességeik vannak a férfiakkal.
Tudom hogy akármennyire is gyengélkedem a szerelemtől sajnos csak akkor lehet bármi egészséges kapcsolat ha felfogom hogy a nő is úgy működik mint a gyerek vagy a kutya. Meg kell húzni a határokat és határozottan átvenni a gyeplőt.
Nem szabad beleszeretni egy nőbe, onnantól maximum csalódást okozhat és lefelé mehet a történet.
Egy nőt a helyén kell kezelni. Még ha úgy is érzed, hogy ő az igazi aki teljesíti az igényeidet akkor is vissza kell fognod magad. Szeretni akkor lehet maximum ha eltelt már több év és kiderült, hogy tényleg minden rendben van.
Bár sok ember nem képes erre, de addig csak színlelni szabad a szerelmet felé.
A rendes nők rendes férfiakkal van, ami te láthatóan nem vagy.
Menj csak el az ötvenegyedik prostituálthoz.
Egy kapcsolat alapja a tisztelet, aki erre képtelen, az se szeretni, se harmonikusan együtt élni sem tud. Szóval nem, amíg nem tekinted egyenlő félnek az adott nőt, addig nem is szereted igazán, ne áltasd magadat.
Már többször válaszoltam erre. Édesanyámat nem nőként kezelem hanem anyaként.
97
De nem válaszoltál! Felettem egy kérdést, amit nem túl elegánsan kikerültél. Egy kis szerepcsere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!