Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy 30as férfi a mai világban ha a társkeresőn csak a kinézetre és a magasságfilterre mennek a nők, élőben meg sértésnek veszik ha megszólítja őket valaki aki nem jóképű?
Te azt írtad, hogy sört, nem hogy alkoholt. Direkt úgy írtad a sört, minthogy ha bort iszik az pl. oké vagy whisky kólát. De sört nem.
Arról beszélgetek valakivel ami aktuális vagy tudom, hogy érdekli valami / amit hallani akar. Szituáció függő.
Munkaterén van több ilyen, de ezt nem fogom leírni.
"Arról beszélgetek valakivel ami aktuális vagy tudom, hogy érdekli valami / amit hallani akar. Szituáció függő."
Nem ez volt a kérdés.
Te miben vagy járatos, TE milyen témákat szeretsz.
Ne legéyl már ennyire egy simulékony, személyiség nélküli senki, hogy csak arról beszélj amiről a másik akar!
"Elég sok mindent nem láttál még, attól még létező jelenség."
Biztos előfordul, csak nem olyan gyakran. Mint egy néger albínó.
Nehéz így megnevezni bármit is ami különösebben érdekelne. Nyilván van több téma amit rendszeresen olvasok vagy nézek videókat róla, de, hogy annyira szeretném azt nem tudom.
Csakhogy ez nincs összefüggésben azzal amire én ezt írtam.
"Te azt írtad, hogy sört, nem hogy alkoholt. Direkt úgy írtad a sört, minthogy ha bort iszik az pl. oké vagy whisky kólát. De sört nem."
Most meg játszod a hülyét. Szerinted azzal van az embereknek baja, hogy iszol VALAMIT? Az alkohollal van a fő baj, a sör egy prolifaktor.
Tehát akkor összegzem amit itt és a szexepiles kérdésed alatt kibogoztunk.
-Nem nézel ki jól
-nincsenek barátaid
-nagyivó vagy
-túlsúlyos vagy
-nincs hobbid
-nincs semmi amit szenvedéllyel követnél/űznél
-felsőbbrendűnek tartod magad a legtöbbeknél
De ami a leginkább lényeg:
Annak ellenére, hogy tisztában vagy azzal, hogy ha változást akarsz az életedben akkor a fentieken változtatnod kellene, nem vagy hajlandó változtatni egyiken sem.
Tudod hogy tud ismerkedni egy ilyen ember? Sehogy. Konkrétan te nem is akarsz ismerkedni. Te csak annyit akarsz, hogy besétáljon eg ynő és kényeztessen. Erre léteznek szolgáltatások amiket szintén elutasítasz.
Majd ha TE szeretnél kezdeni valamit az életeddel, akkor lesz értelme újratárgyalni ezt a dolgot. De amíg azt akarod, hogy a világ változzon meg a te kedvedért, addig nincs.
Sajnálom.
Kb. 200 sört megiszok havonta és utána rendelek egy vacsorát ami általánosságban 4500-7000 Ft között mozog. Csak ezek a tételek többe kerülnek havonta mint itt sok kommentelő nő havi fizetése.
De biztos proli a sör.
Te kevered a termékek árát az igényességgel.
Ha megveszed a világ legdrágább mackónadrágját, akkor is proli leszel, ha abban mész színházba.
Tehát egy ember aki sört fogyaszt az proli? Ezzel jól leírtál több mint 1 milliárd embert.
109, ennyi jött le az egészből?
Egyébként milyen szépen megint hagytad magad provokálni:D Ott a 107es válasz ami a kérdésedre válaszol, te meg azon pattogsz, hogy a sör az proli-e:D Egyébként nem a sör proli, hanem a havi 200 sör a proli.
Szexelni sem proliság, csak ha egy diszkó telehányt WC-jében teszed. A mackónadrág sem proliság, csak ha olyan helyen viseled ahol ez nem illő viselet.
Köpködni proliság, de a fogorvosnál is az lenne, amikor beleköpsz a tálba?
Mindennek megvan a maga helye, ideje és mértéke. Nem a sör a prosztó, hanem a mennyiség amiben fogyasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!