Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is tapasztalta már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta már az inceles teóriák tarthatatlanságát a való élet alapján?

Figyelt kérdés
Komolyan, ha nem lenne törvénybe, illetve jóérzésbe ütköző, néhány párt szívesen lefotóznék, hogy mennyivel kívánatosabb/ egy magas, vagy magasabb/jobban öltözött a nő, mint a faszi, aki mellette van...

2023. márc. 9. 14:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Gondolom, a női lélek tudorai ők, nem csak pár closet gay, akik az emiatt érzett frusztrációikat projektálják ki a nőkre. Ugye?
2023. márc. 9. 16:14
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező kinyitottam a szemem bementem egy hajléktalanszálóra és ott több férfit láttam mint nőt mi ez ha nem iskola példa a hipergamyára?
2023. márc. 9. 16:17
 13/34 A kérdező kommentje:
Te csak emiatt bementél egy szállora?
2023. márc. 9. 16:30
 14/34 A kérdező kommentje:
*szálóra
2023. márc. 9. 16:31
 15/34 anonim ***** válasza:
10, tudósok? Mint pl? Andrew Tate?:D
2023. márc. 9. 18:13
 16/34 anonim ***** válasza:
11%

Én csak egyet kérdezek: akkor az itteni nyomorult femcelputrik hazudoznak? Hiszen tömegével (már ha létezik a tömeg valóban), adják elő, hogy csak a nr. 1 férfi kell nekik, mindenki másra a legundorítóbb jelzőket használják.

közben kérdezek még egyet: párkapcsolat mióta egyenlő a boldogsággal? Kiemelt figyelemmel a mindkét nemnél több, mint százalékos megcsalási és az egyre emelkedő válási arányra. amibe nem számolják be az élettársi kapcsolatok felbomlását, sem azt, amikor a nem együtt élők szétmennek.

szóval a helyzet még rosszabb.

2023. márc. 9. 19:57
 17/34 anonim ***** válasza:
60%

De ostoba vagy, utolsó :D

Többnyire nem külső tekintetében fogalmazzuk meg a kritériumainkat.

2023. márc. 9. 21:02
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

hopp, megint fájt az igazság valakinek :DDDDD

és még hazudozik is vastagbőrrel.

2023. márc. 9. 21:18
 19/34 anonim ***** válasza:
54%
Hehh, nekem nem fáj, csak gondoltam, felvilágosítalak. De ha hülye akarsz maradni, akkor felőlem maradj hülye.
2023. márc. 9. 21:21
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy van 1-2 kivétel a világban, attól a többség még nem olyan.

Attól, hogy kinézetre más típus egy nő és egy férfi, igen simán lehet hogy éppen a nő a férfi pénzéért van vele. Te sem tudhatod ránézésre.

Én amit tapasztaltam, azt írtam le mindig is.

Én is ismerek olyan párt, egyik haverom és barátnője, akik egymáshoz illenek teljesen. Tudom hogyan jöttek össze, mi van a háttérben.

Ha az utcán mennek, én pl. egy szinten látom őket úgy is.

De megkérdeztem női ismerőst, és ő azt mondta hogy egyértelműen a csaj sokkal jobb kategória, mint a haverom szerinte ránézésre.

Pedig egyáltalán nem. Annyi, hogy a csaj ki volt sminkelve akkor, meg meg voltak csinálva a körmei.

Le kéne szállnia a nőknek a földre, és nem irreális elvárásokat támasztani. Mert a többség a nők közül ezt teszi.

Haverom barátnője annyiban más, hogy ő mindig is szerény és normális értékrendű volt. Nem az érdekelte mindenáron, hogy a legjóképűbb izmos csávóval menjen el, és csak vele, hanem számított neki a célok,a jövő, az intelligencia stb. És meg akarta ismerni haveromat, mielőtt ítélkezett.

Jól is tette, mert azóta boldogok, összeházasodtak már és nagyon jól megvannak. Ez a különbség, a felszínesség.

2023. márc. 9. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!