Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy csak lelkisé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak lelkisérült gyökerekkel hoz össze az élet?

Figyelt kérdés

Az előző barátnőmmel kezdődött és azóta is töretlen ez a szériám. Mindegyiknek van valami bánata amit kivetít rám már az ismerkedés korai fázisában. Engem tökre nem érdekelnek az ilyen szerencsétlenek, így 99,9%ban vége is lesz a dolognak.

Az elvem az hogy nem akarok senkit se megmenteni önmagától, én olyan nőt akarok aki már megküzdött a saját démonaival és nem a hülye rinyálását kell hallgatni a múltról. Ezek a nők is olyan ritkák mint a bmw-s, gazdag srác aki még mellé intelligens is vagy van remény?

2023. jan. 23. 19:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
Ezek vannak szabadon. A normális nők foglaltak.
2023. jan. 23. 19:06
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

"Miért van az hogy csak lelkisérült gyökerekkel hoz össze az élet?"

Mert te is az vagy? Csak egy tipp.

2023. jan. 23. 19:07
 3/21 A kérdező kommentje:
2 - Értelmezd már a fenn leírtakat, nyilván ha én egy olyan nőt akarok aki nem ilyen, akkor én sem ezt nyújtom.
2023. jan. 23. 19:09
 4/21 A kérdező kommentje:
Egyébként mind tinderes csaj volt ha ez számít bármit is, személyesen itt a faluban nem könnyű.
2023. jan. 23. 19:15
 5/21 anonim ***** válasza:
15%
Próbálkozz, hátha akad számodra egészséges nő.
2023. jan. 23. 19:17
 6/21 anonim ***** válasza:
44%

"bmw-s, gazdag srác aki még mellé intelligens is vagy van remény?"

Most ezt miért kellett odaírnod? Máskor normálisabban blöffölj, ne buktasd már le magad rögtön a kérdésben.

2023. jan. 23. 19:24
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Pedig sanszos hogy azért jössz össze ilyenekkel mert te is hasonló vagy, és ez komfortos, ismerős számodra.

Amilyet te akarsz, azt azért akarod, mert magadat akarod őáltala kimozdítani a helyzetedből.

2023. jan. 23. 19:25
 8/21 anonim ***** válasza:
79%

Anno mikor társkeresőztem, kb nekem is csak ennyi elvárásom volt a pasiktól. Az előzőt zárja le. Ehhez képest vagy 15 olyannal leveleztem akik a második-harmadik levélben már taglalták az ex viselt dolgait, sőt kettővel randiztam is, mert ők a levelekben nem tettek róluk említést. Annál inkább az első randin.....

Szerencsére aztán találtam valakit. Jelzem, mindketten akkor már évek óta egyedül voltunk, és ez volt a garancia arra, hogy valóban lezártuk a múltat. Az olyantól, akik 1-2-3 hónapja szakított, menekülni kell.

2023. jan. 23. 19:25
 9/21 A kérdező kommentje:
7- Nem jövök össze ilyenekkel, ezt is leírtam a kérdésben. Ezek első találkozáskor derülnek ki és kb menekülök. Addig semmi jelét nem láttam annak hogy ez fog jönni.
2023. jan. 23. 19:27
 10/21 A kérdező kommentje:
8- Ez a legépítőbb komment eddig, hasonlóan gondolom ezekután én is ezt a dolgot.
2023. jan. 23. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!