Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora probléma manapság ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora probléma manapság ha egy férfi nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Én nem akarok mert örökletes szívbetegségem van, apámnak születésem után 8 évvel jött elő, nekem 18 évesen, bár nekem van szívritmus zavarom is 4 éves korom óta, meg ilyen olyan eü gondom. Mégis minek szaporodnék ha benne van a kockázat? 22/f
2023. márc. 5. 22:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%
Mert akkor nem jön az ingyenmani, meg nem lehet posztolni a többieknek.
2023. márc. 6. 06:28
 32/37 anonim ***** válasza:
66%

"Egy szexkapcsolatban valószínűleg kevesebb dolognak kell megfeleljek mint egy párkapcsolatban."

Jaj, de el vagy te tévedve. Egy szexkapcsolatban pont, hogy nem tolerálná a partnered a kedzőségedből adódó bénázást, hiszen nem lenne meg a kötődés. A szex tanult dolog, az első száz alkalommal mindenki csapnivaló benne. Esélytelen megugranod a szintet úgy, hogy még életedben nem láttál nőt meztelenül.

2023. márc. 6. 07:44
 33/37 anonim ***** válasza:
84%

29: "Nem tudom milyen körökben mozogsz, de én sajnos elég keveset találok. "

Budapesten, diplomások körében egyáltalán nem ritka a tudatos gyerekmentesség. Az ismerőseim nagyja pénzügy, IT, vagy műszaki területen van, nem tudom, ez mennyire releváns. 35-45 évesek, tehát nem arról van szó, hogy majd meggondolják magukat.

2023. márc. 6. 07:48
 34/37 anonim ***** válasza:
94%
A civilizált és fejlett világban sokkal fontosabb az én tudat mint a mi. Egy ilyen világ hihetetlenül kényelmes és szórakoztató, bolond lenne bárki is gyereket vállalni. Aztán ott van a munka és a stressz faktor is. Hazaérve nem biztos hogy vágynak egy második műszakra a gyerekkel. Ma már bármi érdekesebb mint egy gyerek.
2023. márc. 6. 08:51
 35/37 A kérdező kommentje:
34.Ez az, ledolgozom éjszaka 12 órát aztán hazamegyek és még babázzak?
2023. márc. 6. 17:44
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván kisebb a merítés, amiből válogathatsz, mert az emberek többsége még mindig akar gyereket. De manapság azért nem olyan vészes az arány, hogy ne legyen esélyed. Persze az esélylatolgatásnál felmerülnek olyan egyéb kérdések, hogy mennyire nézel jól ki, mennyire vagy igényes, mennyire könnyen ismerkedsz, mennyire van jó kiállásod és dumád stb... nyilván van olyan helyzet, amikor ez kb. "még egy plusz hátrány" jelleggel szerepel.

Ja, és ami fontos: úgy ne ismerkedj, hogy "majd meggyőzöm a lányt".

2023. márc. 6. 18:09
 37/37 anonim ***** válasza:
Szerintem felelősségteljes gondolkodásra vall a döntésed.
2023. márc. 8. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!