Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora probléma manapság ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora probléma manapság ha egy férfi nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Én nem akarok mert örökletes szívbetegségem van, apámnak születésem után 8 évvel jött elő, nekem 18 évesen, bár nekem van szívritmus zavarom is 4 éves korom óta, meg ilyen olyan eü gondom. Mégis minek szaporodnék ha benne van a kockázat? 22/f
2023. márc. 5. 22:35
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igen tinikorban az ideje meg miegymás, én el voltam foglalva az akkor kritikusan leromló mentális egészségemmel, nem mindenkinek adatik meg hogy happy rózsaszín ködben éljen tiniként. Van ilyen olyan eü gondom amiket nem fogok felsorolni mert nincs hozzá kapacitásom.
2023. márc. 5. 23:28
 12/37 anonim ***** válasza:
18%

Nagyon durva olvasni a kommenteket. CSAK a fehér ember gondolja így. Arab, néger, ázsiai mind szül. Kivéve a japán, de gondolkodásában ő is "kifehéredett".

Ez nem rasszizmus részemről, mert felnézek azokra a népekre, akik szülnek (Nigéria a legjobb példa, 70 év alatt meghétszerezték a lakosságot), hanem inkább öngyűlölet, de azt meg ugye lehet.

2023. márc. 5. 23:29
 13/37 A kérdező kommentje:
Jah, aztán döglődnek maláriában a négerek.
2023. márc. 5. 23:35
 14/37 anonim ***** válasza:
7%

Hú tesó, jobb is ha nem szaporodsz! Ez veheted annak aminek akarod! Azért ne hogy már te mint mentálisan fogyatékos döntsél már az emberiség sorsáról hogy helyes vagy nem az utód nemzés. Annyit tehetsz hogy te nem fogsz, de ezzel szerintem jót is teszel az emberiségnek, szóval ne érts félre, én hálás is vagyok neked az emberiség nevében! :D

Nyomjad a netet, tiktok, PS5, iPhone, McDonalds stb. :)

2023. márc. 5. 23:58
 15/37 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, igen, fura, hgoy 10 éve nem randiztál. Ez nem tini sajátosság, aki tervez párkapcsolattal, vagy van neki, az randizik, szóval ideális esetben az ember 70-80 éves koráig csinálja.

De inkább az a fura, hogy azon gondolkodsz, hogy legyen-e gyereked, miközben még párod sincs és ezek alapján vszeg kilátásban sincs. A sorrendiség a fura.

2023. márc. 5. 23:58
 16/37 A kérdező kommentje:
Csak elgondolkodtam hogy manapság hányan akarnak gyereket. Nemigen tudom rávenni magam hogy randizzak vagy ilyesmi.
2023. márc. 6. 00:01
 17/37 A kérdező kommentje:
Egyébként is kétlem hogy sok sikerem lenne benne.
2023. márc. 6. 00:02
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor mindegy, hogy te akarsz-e vagy sem.
2023. márc. 6. 00:03
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ma már egyre több nő (és férfi) gondolkozik reálisan/kritikusan a gyerekvállalásról, sokakból kezd kikopni a "muszáj, mert ez a rendje" alapbeállítás. A környezetemben is több tudatosan gyerektelen nő van, simán találhatsz így társat. Nyilván fontos az ismerkedés elején tisztázni ezt és nem rabolni egymás idejét.
2023. márc. 6. 00:03
 20/37 A kérdező kommentje:
Mármint vágynék egy lazább kapcsolatra vagy ilyesmi, de hát 18 éves korom óta megváltozott munkaképességű vagyok szóóvaal nemigen tudok mit mutatni.
2023. márc. 6. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!