Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság probléma normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság probléma normális társat találni? (32 nő)

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok szingli...Covid idoszak alatt mi más maradt? hát a társkeresőzés... Rá kellett, hogy jöjjek, hogy egy 30+os nő már szinte "levan irva" ezeken a platformokon... Ti is ezt tapasztaltátok? Hogy rengeteg a bunkó akinek a max 25 éves fullos fiatal csajok kellenek? Ennyire elvadult a vilag, h egy magára ado 32 éves nő(gyerek nélkül) már egy selejt? :(
2022. febr. 4. 13:56
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%
Nehéz ez mindkét nemnél. Nem lehet szét bontani. Sajnos az emberek egyre több része úgy ahogy van elcseszett. De azért akadnak elvétve normálisak is, ne add fel!
2022. febr. 4. 14:00
 2/36 anonim ***** válasza:
13%
nem, csak megkértem őket, hogy bunkózzanak veled, levigyék az önbizalmad, hátha akkor már nekem is esélyt adsz
2022. febr. 4. 14:01
 3/36 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ mik az igényeid. 36 évesen voltam fent appokon, alapból 43+ keresgéltem, volt egy csomó elvált, jóképű hapsi. Sok randim volt, pedig gyerekem is van, ki is írtam a bemutatkozóba. Persze leginkább szintén gyerekesekkel ismerkedtem. Aztán 2 hónap alatt találtam párt, szerelmesek vagyunk.

Ha 30-as korosztályt állítok be, nem lett volna ennyi randim. Tudatosan kell keresni.

2022. febr. 4. 14:01
 4/36 A kérdező kommentje:
3as tudatosan keresgéltem 30+től...40+ között nem kerestem, mivel többnyire ott a pasiknak van már gyerek és legtöbbször nem szeretnének többet. Én pedig igen...
2022. febr. 4. 14:03
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem internetes társkeresőn bármelyik korosztályban baromi nehéz normális társat találni, nem lehetetlen, de nagyon nehéz. Élőben milliószor könnyebb, ha sokat jársz emberek közé.
2022. febr. 4. 14:04
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Igen, úgy nehezebb.
2022. febr. 4. 14:05
 7/36 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként 40 felett is van olyan férfi, akinek valamiért nem jött össze a gyerek, és szeretne. 2 ilyet is ismerek.
2022. febr. 4. 14:06
 8/36 A kérdező kommentje:
38 éves volt az exem..most 40 mikor már szétmentünk... és ra kellett jöjjek, hogy van oka annak amiért 40(nem volt nős, nincs gyerek) vagy 40+ éves férfiak még mindig egyedül vannak...kretének és szoknyapecérek... tisztelet a kivételnek
2022. febr. 4. 14:09
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Selejtnek biztos nem selejt, de azt tényleg el kell fogadnia, hogy a 25 éves nők kapósabbak a piacon. Szerintem azért ennyire nem rossz a helyzet, de sok minden befolyásolja, hol él, milyen hobbijai vannak, mennyire szociális, stb. Az az igazság, hogy az internetes társkeresés elég sok frusztrációt szülhet az emberben, mert elég sokan hajtanak aránylag kevesekre.
2022. febr. 4. 14:10
 10/36 anonim ***** válasza:
37%

Kérdés, mi a normális... én egy aranyos, bájos lányt keresek, akinek igazi a szemöldöke, lehet vele normálisan beszélgetni, és szeretne 3-4 gyereket, de tapasztalatom szerint ez túl nagy elvárás :)

31/F

2022. febr. 4. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!