Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság probléma normális társat találni? (32 nő)
Kitartás kérdése. Sosem voltam egy bulizós, otthonról nagyon eljárkálós típus, ezért én is a társkeresőket részesítettem előnyben. 36 éves voltam, amikor a szintén 36 éves páromat megismertem Badoon, 5 éve vagyunk együtt.
Átérzem a problémádat, mert rengeteg randim volt és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember volt legalább annyira normális, hogy második randira is legyen esély. De, ha feladtam volna, nem találunk egymásra a párommal 🙂
Kitartás!
32 evesen akarsz gyereket de meg nincs is apajelolt
Akkor én mit szóljak 21 évesen, fiúként? Már legalább 2 hónapja, hogy egyetlen lajkot sem kaptam, pedig most lesz 1 éve hogy online tarskereson vagyok. Amikor volt match, akkor is csak ghostingoltak vagy a Szia-n kívül sose írtak semmit vissza. És nem az a tipikus autóval, telefonnal pózolos kokszos hulye gyerek vagyok.
Tinderen abszolúte reménytelen, mert a többség a fellegek felett jár, a Badoo-n meg 150kmre lévők lajkolnak, hogy utána magammal beszélgessek.
Teljesen mindegy itt az embereknek, hogy ki és milyen témában ír ki kérdést, mindig lesz, aki beleállítja a hátába a bárdot.
Ne foglalkozz velük. Még mindig jobb később gyermeket vállalni egy normális társsal, mint rögtön az első baromnak szülni, ahogy azt a legtöbb nő teszi.
Ne keseredj el, meg fogod találni a társad! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!