Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság probléma normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság probléma normális társat találni? (32 nő)

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok szingli...Covid idoszak alatt mi más maradt? hát a társkeresőzés... Rá kellett, hogy jöjjek, hogy egy 30+os nő már szinte "levan irva" ezeken a platformokon... Ti is ezt tapasztaltátok? Hogy rengeteg a bunkó akinek a max 25 éves fullos fiatal csajok kellenek? Ennyire elvadult a vilag, h egy magára ado 32 éves nő(gyerek nélkül) már egy selejt? :(
2022. febr. 4. 13:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás kérdése. Sosem voltam egy bulizós, otthonról nagyon eljárkálós típus, ezért én is a társkeresőket részesítettem előnyben. 36 éves voltam, amikor a szintén 36 éves páromat megismertem Badoon, 5 éve vagyunk együtt.

Átérzem a problémádat, mert rengeteg randim volt és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember volt legalább annyira normális, hogy második randira is legyen esély. De, ha feladtam volna, nem találunk egymásra a párommal 🙂

Kitartás!

2022. febr. 4. 14:11
 12/36 anonim ***** válasza:
37%

32 evesen akarsz gyereket de meg nincs is apajelolt

[link]

2022. febr. 4. 14:25
 13/36 A kérdező kommentje:
nem apajelöltet keresek, hanem egy társat akivel mondjuk ha ugy alakulna akkor családot alapithatunk. Ennyi... nem kell semmit belegondolni. Egyik partneremmel sem erőltettem ezt a témát... de ha az ember hosszutávra tervez akkor szeretne egy megbizhato társat.
2022. febr. 4. 14:27
 14/36 anonim ***** válasza:
30%
nagyszerű, mesélj nekünk miért pont veled érdemes hosszútávra tervezni és családot alapitani
2022. febr. 4. 14:36
 15/36 anonim ***** válasza:
83%

Akkor én mit szóljak 21 évesen, fiúként? Már legalább 2 hónapja, hogy egyetlen lajkot sem kaptam, pedig most lesz 1 éve hogy online tarskereson vagyok. Amikor volt match, akkor is csak ghostingoltak vagy a Szia-n kívül sose írtak semmit vissza. És nem az a tipikus autóval, telefonnal pózolos kokszos hulye gyerek vagyok.

Tinderen abszolúte reménytelen, mert a többség a fellegek felett jár, a Badoo-n meg 150kmre lévők lajkolnak, hogy utána magammal beszélgessek.

2022. febr. 4. 14:37
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tele a netes kereső szennyel, igy azt az egyet kettőt aki kompetens, igen, nehéz megtaláni
2022. febr. 4. 14:44
 17/36 anonim ***** válasza:
22%
# 12 XDDDD D
2022. febr. 4. 14:50
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen mindegy itt az embereknek, hogy ki és milyen témában ír ki kérdést, mindig lesz, aki beleállítja a hátába a bárdot.

Ne foglalkozz velük. Még mindig jobb később gyermeket vállalni egy normális társsal, mint rögtön az első baromnak szülni, ahogy azt a legtöbb nő teszi.

Ne keseredj el, meg fogod találni a társad! 😉

2022. febr. 4. 14:58
 19/36 anonim ***** válasza:
20%
Talán nem az adonisz testű pénzeszsák fasziknak kéne lenni az alap elvárasaidnak
2022. febr. 4. 15:16
 20/36 anonim ***** válasza:
75%
19-es, hol láttad, hogy a kérdező ilyet keres? Annyira unalmas már ez a duma, általában a szerencsétlen/balfék-típusú férfiak szokták ilyen gyenge dumával magyarázni azt, hogy képtelenek becsajozni.
2022. febr. 4. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!