Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi problémás férfi manapság?

Figyelt kérdés
Már 2 éve nincs komoly kapcsolatom (vagy még mindig apuci al lakik 35 éves létére, vagy a húszas évei elején járó kislányok után futkoraszik vagy csak az anyagokkal jön és a külsejével) egyszerűen nem értem, manapság ki haltak a valódi férfiak akik az első randin nem akarnak meg...., és nem csak a felszínes, érdek kapcsolatot keresik? N30
2021. jún. 23. 15:25
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
91%

Vannak még normális férfiak hidd el, csak keresni kell... vagyis ha normális és kedvel is téged akkor keres az téged :)

Ugye első benyomás vagyis a külső az amit először lát mindenki, így talán ha többet (nem tudom mennyit és ezt nem is gúnyolásnak értem) foglalkozol a külsőddel akkor hamarabb meglesz.

Plusz vannak társkereső oldalak ahol nem kínos fent lenni, hisz legalább ezzel is tesz az ember a kapcsolat felé.

2021. jún. 23. 15:31
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert még otthon lakik, nem biztos, hogy nem igazi férfi. Sajnos ilyen ingatlanárak mellett nem könnyű egyedül.
2021. jún. 23. 15:33
 3/28 anonim ***** válasza:
70%

Vagy csak a nők lettek túl válogatósak...

Ha jó látom baj, ha:

1. Téged akar megdugni.

2. Nálad fiatalabbat akar megdugni.

3. Az anyagiakkal jön (???)

4. Nem törődik az anyagiakkal, még a szüleivel lakik.

5. A külsejével jön, ad magára.

6. Nem ad magára, igénytelen.

Ha jól látom, sikerült a férfiak kb 100%át kirekesztened. :)

2021. jún. 23. 15:35
 4/28 A kérdező kommentje:
(Lehet néha Tobbet foglalkozom a külső mel mint más, de nem a fél töltött szájú, gym bige vagyok... Le vagyok szolizva is, igényes vagyok magamra, mindig is az voltam) De már lassan a feladás határán állok. Mások szerint értelmes, szép nő vagyok, mégse értem... Lehet ez az én keresztem :)
2021. jún. 23. 15:36
 5/28 A kérdező kommentje:
3#35 éves létére elő adja magát, első randin meg akar..., és mivel még mondtam vihet is haza, én vagyok az utolsó útszéli és kavarja a kakit? Normálisak az ilyenek? Mint egy 10 éves nagyra nőtt gyerek...
2021. jún. 23. 15:38
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Miért tini kategóriában van?
2021. jún. 23. 15:41
 7/28 Thispain ***** válasza:
91%
Gondolom nem találta meg a felnőtt kapcsolatok kategóriát.
2021. jún. 23. 16:05
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normális férfiak is, csak 30 évesen többnyire komoly kapcsolatban, a maradékot pedig nehéz megtalálni.
2021. jún. 23. 16:30
 9/28 anonim válasza:
41%
Normàlis pasikat nem veszitek èszre mert nem tetovàlt nem menö autos. Szürke egyszerű ember.
2021. jún. 23. 16:54
 10/28 anonim válasza:
81%
Az íráskultúrád sokat elmond rólad, nekem sem kellenél.
2021. jún. 23. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!