Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha komolyan nyomulnak a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha komolyan nyomulnak a neten azzal mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem.

Leszámítva a szex akarókat meg foglaltakat, akik alpáriak; mások meg úgy nyomulnak mintha már egyenesen felesegül is akarnának venni. Komolyra kellek velem akar tervezni, talalkozzunk, ha hívom azonnal visszahivnak, beszéljunk mindig, szomoru hogy még nem vagyok vele, hiányzom, elvisz barhova csak szóljak, szivecskék, non stop rám vannak állva.

Én jelzem ugyan hogy oké hogy imádjuk egymást meg szeretlej oda vissza meg jó megélni ezeket de ez net és illuzio.

De akkor nem tetszem? Én az vagyok amit kuldtem kép videok.

Találkozzunk.

Mekkorákat fogok én pofára esni ilyenektől?

#szélsőségek a neten
2023. márc. 5. 13:22
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ja mert rosszul gondolom hogy sírás lenne a vége?
2023. márc. 5. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!