Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha komolyan nyomulnak a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha komolyan nyomulnak a neten azzal mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem.

Leszámítva a szex akarókat meg foglaltakat, akik alpáriak; mások meg úgy nyomulnak mintha már egyenesen felesegül is akarnának venni. Komolyra kellek velem akar tervezni, talalkozzunk, ha hívom azonnal visszahivnak, beszéljunk mindig, szomoru hogy még nem vagyok vele, hiányzom, elvisz barhova csak szóljak, szivecskék, non stop rám vannak állva.

Én jelzem ugyan hogy oké hogy imádjuk egymást meg szeretlej oda vissza meg jó megélni ezeket de ez net és illuzio.

De akkor nem tetszem? Én az vagyok amit kuldtem kép videok.

Találkozzunk.

Mekkorákat fogok én pofára esni ilyenektől?

#szélsőségek a neten
2023. márc. 5. 13:22
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
És akkor mikor kijózanítanám őket hogy ez csak net, meg kérdezik ijedten, hogy de nem tetszem?
2023. márc. 5. 13:23
 2/21 Noren1989 ***** válasza:
100%

Akiket leírtál feleségkeresőknek, ők a klasszikus játékosok.

Minden nőnek ezt adják elő, számomra is érthetetlen, hogy micsoda logisztikával oldják ezt meg 4-6 nővel is, egyidőben.

A józan ész azért kell ezeknek a mérlegeléséhez.

Utolsó kérdésedre válaszom, hogy csúnyán meg lehet járni, ha a szavaknak hiszel.

2023. márc. 5. 13:29
 3/21 A kérdező kommentje:

Én nyíltan megírom nekik hogy ez illuzio es annak veszem jó ugyan megélni de ennél nem több.

Dehát lehet valóság is!jönnek a válaszok erre.

Ja persze.

Azt is simán írom hogy mindenesetre örülök hogy még tiltanom őt legalább nem kell.

Ha meg tovabbviszem az életbe.

És az életben szemelyesen éljük meg az ilkuziókat röpködést mert amugy tényleg jó , hiába "köd" csak(vagy mi ez), ennyi erővel akkor nem vagyok egy gyökér ha én is 3 ilyet is tartok, nem?

Nemrég szakítottam. Elkezdtem ismerkedni es ami megy néha olyan érzést kelt bennem mintha vmi másik bolygón lennék. Mi is a neve ezeknek a videojátékoknak? Vagy mátrix? Van is ennek vmi megnevezése amikor másik világban van vki.

Akkor ne legyek valóban szerelmes kb. Mert akkor megjárom. Ez a konklúzió.

2023. márc. 5. 13:43
 4/21 A kérdező kommentje:

Ja el is felejtettem.

Amugy azért akartam kérdést kiírni hogy normalis vagyok, ha képes vagyok olyanon bőgni, mikor egy ilyen nem írt vissza délig? Nem tudtam hogy alszik addig, ill hogy délig alszik és reggel 5-6 tól már kontaktolni szoktunk, es elkezdtem aggódni hogy hol van ghostingolt e. De aztan jött megnyugtatott szeret imád nagyon hiányzom.

Vagy még a szakítás utáni sokkban lennék érzelmileg?

2023. márc. 5. 13:46
 5/21 anonim ***** válasza:
Na jó, én mehfuglak!
2023. márc. 5. 13:53
 6/21 A kérdező kommentje:
Ez kedves igazán:D
2023. márc. 5. 14:02
 7/21 A kérdező kommentje:

De erról jut eszembe. És ha még szex is lenne? Az helyből lenne megcsalás kategória?

Mert mondjuk ha lefekszem az egyik online szerelmemmel meg a másikkal, harmadikkal ebben az illuzionált ködben, amikor a màsiknak ki tudnmja vannak e egyáltalán valódi érzései, amit lehet ő maga sem tud, meg saját magamról en sem.mivel nem értem minek bőgök, ha nem ír az egyik?

2023. márc. 5. 14:08
 8/21 Noren1989 ***** válasza:

Amúgy hány férfival találkoztál ezek közül személyesen is?

Mert az online szócska eléggé sokszor beépül a mondataidba,

feltételezem, nem véletlenül.

2023. márc. 5. 14:09
 9/21 A kérdező kommentje:

Még most kezdtem ismerkedni csak neten szakitas után. Azt hittem már túl vagyok rajta.

De amikor egy NETES pasi miatt azon bőgök (szószerint könnyekkel), hogy csupán délig nem írt! Hát elgondolkodom saját magamon is. Hogy valoszinu még ki lehetek készülve a szakítástól. Vagy lehet tévedek. Nem tudom ez mi. De iszom a szavaikat.

A srácokkal már videocseteltem is saccra betájoltam már őket, leszámitva egyet(őt még meghagyom nagyobb illuziómban, mert ez így olyan jó, hogy jóhogy meg nem kér, annyit bizonyít így neten, nem akarok még "kiábrándulni" belőle, hanem megélni, szívni magamba amiket ír), saccra tudom kik es lehet nem is kellenének valójában, de ezt az érzelmi áradatot viszont iszom mint mannát. Zúdítják rám. Ömlesztik. És valójában is jó lenne megélni. Ha személyesen menni fog, nem vagyok ellene az illuzióknak sem.

Valamiféle drogos beállt érzést nyújt. Olyan jó, hogy valahogy el is törpül az, hogy nem valóság. Nem érdekel a valóság.

De erről szoktam is velük beszélgetni. Élik nagyon ők is.

Ha átmegy a valóságba és köd illuziok megy ott is(vagy ahogy a legtöbb kapcsolat eleje is szerintem csak köd és illuzio csak semmi más)akkor mivek sanszos a kiábrándító valóság, így bátran vállalhatom akkor többel is gondolom. Ha eleve ők is lehet több csajjal ugyanezt ugyanigy. Vagy lehet a köd után úgysem maradna semmi, mert igaz szerelem nem is volt mögötte.

Akkor akarkivel aki tetszik az életben is, azzal megélhetem ezt.

Csak maradjak észnél hogy vége is lesz ezt vegyem számításba keményen.

2023. márc. 5. 14:36
 10/21 Noren1989 ***** válasza:
100%

Vedd.

De közben keress egy pszichomókust is.

Merthát ez a mértékű figyelemhiány, kapcsolatfüggőség szerintem kóros.

2023. márc. 5. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!