Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt van az, hogy minèl elutasítóbb vagyok a pasikkal, ők annàl jobban nyomulnak?
Nincs àllandó kapcsolatom, de keresgèlek. Azt vettem èszre, hogyha randiztam valakivel, aki tetszett, talàn belelkesültem, megàllt a dolog egy idő utàn. Aztàn mikor elengedtem a dolgot, utàna egyfolytàban keresett. Ès minél jobban elutasítottam annàl jobban akart engem.
Ès majdnem minden pasival ez van.
Aztàn van a màsik vèglet, amikor màr az elejèn elutasító vagyok, ezek a pasik is csak nyomulnak ès nyomulnak.
Mièrt ilyenek a fèrfiak?
Mert kihívás van, dolgozni kell.
Pl. jellemző, hogy az első randis szex után ritkábban alakul ki tartós kapcsolat, mintha várnának vele.
Aki olcsón adja magát, annyit is ér.
Az a baj, hogy sok nő arra tanítja a férfiakat, hogy a nem az nem nemet jelent, hanem leginkább semmit.
Ha pedig olyan vagy, aki egyenesen kommunikál, akkor nehezen tudod velük egy idő után megértetni, hogy a nem az tényleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!