Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevásárlóközpontos, plázás bizti őrök, mennyire nyomulnak az ottani eladólányokra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 22:40
1/5 anonim válasza:
Nekem haverom nőjét megbszta egy ilyen őr, szal van ilyen.
2/5 anonim válasza:
En úgy hallottam a körmös csajokra mennek rá.
3/5 anonim válasza:
Dolgoztam még anno egy pár hónapig ilyen helyen.
Nézd, van aki nyomul, van aki meg nem, csak barátkozik. Egyébként tök normális emberek, nem egyszer figyeltek/vigyáztak rám, ha kétes alak jött oda.
Egyébként a vásárlók közül is nyomultak, szóval tök mindegy, nem? :D
4/5 anonim válasza:
Nálunk a Corvin plázaban rengeteg kiscsajnál bepróbalkoztak. (Persze, nyilván nem mind, biztos van aki nem ilyen, de azért csomóan szerettek a boltban lebzselni a lányok körül.)
5/5 anonim válasza:
Diákként dolgoztam egy Sparban, mint kasszás. Ott volt egy biztisrác, akinek bejöttem. Nem nyomult nagyon, csak mindig felém körözött, mindig nálam fizetett, ha vett valamit, meg ilyen szerencsétlen beszélgetéseket próbált kezdeményezni.Olyan szerencsétlenül aranyos volt, de nagyon nem volt az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!