Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi világfájdalmas képű nőci a bevásárlóközpontokban?
Figyelt kérdés
Csak mászkálnak fel-alá, a kezükben luxustáskák, és búvalbélelt arccal néznek maguk köré, mintha hatalmas kínokat élnének át, miközben shoppingolnak.2019. dec. 22. 19:12
1/18 anonim válasza:
Én a tömeg miatt szoktam olyan arcot vágni. Bár nincs luxustáskám, úgyhogy nem én vagyok a kérdésed szereplője.
3/18 A kérdező kommentje:
Az ilyen arcok elveszik a kedvem az ismerkedéstől...
2019. dec. 22. 19:42
4/18 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nem azért vannak ott, mert ismerkedni akarnak :)
5/18 anonim válasza:
Mert melegük van, izzadnak, de lusták levenni a kabátot.
6/18 anonim válasza:
Mert rossz emberismerő vagy. Akit te "búvalbéleltnek" látsz, könnyen lehet, hogy egyáltalán nem az. Csak te vagy ilyen "hajaismilyen" ember. (32/F)
7/18 anonim válasza:
Bár nincs luxustáskám, de hasonló fejjel mászkálhatok én plázában...
Az ok egyszerű: szívből gyűlölök vásárolni, a tömeget meg még jobban. Csak van, hogy sajnos az utolsó pillanatra hagyom én is, és muszáj bemennem a plázába, mert praktikus olyan szempontból, hogy minden van egy helyen.
8/18 anonim válasza:
Szerintem engem láttál 11 órás munkanap után. De a táska nem luxus, hiába lóg ott rajta a strasszköves kis rézfarkú bagoly.
9/18 anonim válasza:
Nekik sehol sem elég jó semmi sem
10/18 anonim válasza:
Frusztráltak, mert többen osztoznak egy alfahímen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!