Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi világfájdalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi világfájdalmas képű nőci a bevásárlóközpontokban?

Figyelt kérdés
Csak mászkálnak fel-alá, a kezükben luxustáskák, és búvalbélelt arccal néznek maguk köré, mintha hatalmas kínokat élnének át, miközben shoppingolnak.
2019. dec. 22. 19:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Volt már rajtad egész nap magassarkú?
2019. dec. 22. 21:56
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Talán nem a luxus táskás példányokkal kéne foglalkoznod.
2019. dec. 22. 21:57
 13/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
93%

Én luxus tatyi nélkül is ilyen fejet vágok, amikor szembesülök azzal, hogy 8 órám elmegy munkával, 2 óra utázással a munkahelyre, mondjuk most nagylelküen alszok 8 órát, mert kell néha azt is. A kutyám legalább 1,5 óra sétáltatást igényel (és én azt nem sajnálom tőle), meg kell főznöm is, ami legyen most kegyesen 1 óra úgyhogy marad 3,5 órám, hogy megváltsam a világot... ami piszok nehéz főleg ha még bevásárolnom is el kell menni.

Sosem lesz belőlem szuperhős, pedig én nagyon igyekeztem. :(

2019. dec. 22. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Kint fekszik az első ülésen a hót hájas majma, aki várja, hogy egyedül cipelje már az ótóhoz a sok cuki cuccot.
2019. dec. 22. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Ezek női droidok, akik a következő terminator forgatására igyekeznek. :))
2019. dec. 22. 23:17
 16/18 anonim ***** válasza:
3%
Nem kettyintették meg őket az éjjel rendesen, vagy semennyire.
2019. dec. 22. 23:51
 17/18 A kérdező kommentje:
11 nem, nem volt, mert nekem senki sem szorított pisztolyt a fejemhez, hogy egy kényelmetlen cipőt vegyek fel. Ja, hogy másnak sem kötelező a magassarkú?
2019. dec. 23. 10:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szóval luxus táskás nőket akarsz felszedni. :D és ha valakinél sparos szatyor van, de vigyorog, akkor szóba jöhet nálad vagy te ahhoz túl nagy ember vagy? Költői kérdés volt, nyugi.
2019. dec. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!