Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek azokról a srácokról, akik utcán, plázában, bevásárlóközpontokban szólítanak le ismerkedés céljából?
Mostanában már máshol ismerkedem, de korábban volt, hogy plázában szólított le egy jóképű pasi és simán adtam neki esélyt, mert jó fej volt és aranyos.
Nem az a lényeg, hogy hol szólít le, hanem hogy hogy néz ki és milyen a fellépése.
Végre egy srác aki nem egy beszari tipus! Ezt gondolom és őrűlök neki!
14/L
Érdekes szerencsejáték ez. Bíztató a pozitív hozzáállású lányoknak a véleményét olvasni.
Régen megtettem egy párszor, de aztán hosszú időre elment a kedvem az elutasítások miatt. Most viszont újra ezen gondolkozok, hogy meg kellene tenni; mert végülis veszítenivalóm az nincsen.
Velem az a nagy baj, hogy nincsen bennem elég bátorság, mert ellenkező esetben már sokszor megtettem volna, és már én is jóval több mindenről tudnék mesélni.
Ami a plázákat illeti, az én lakóvárosomban is van egy-két ilyen jellegű hely. Én ilyen helyekre főleg a WC miatt járok, esetleg egy-egy könyvesboltba vagy óraboltba betérek néha. Most a melegben viszont jó egy kicsit hűsölni a benti padokon, és bár nem szeretem a nyüzsgést, egy darabig a hűvösebb klíma miatt elidőzök odabent mostanában. Na meg persze a lányok figyelgetése sem utolsó szempont.
Megfigyeltem, hogy elég ritkán vannak egyedül, és nyilvánvalóan az sem mindegy, hogy milyen helyzetben van a kiszemelt. Az ideális szerintem az, ha éppen ő is ül valahol, vagy nézelődik, tehát pont nem siet.
Az is baj, hogy nem látok bele a lányoknak a gondolataiba, mert ha tudnám előre, hogy ki hogyan reagálna, akkor teljesen más lenne a helyzet, és az nagyot lendítene rajtam a bátorság terén. Jó lenne mindezt félelem nélkül csinálni, és valahogyan összeszedni magamat megint. Így viszont szinte "meg kellene erőszakolnom magamat", hogy megtegyem. Egy esetleges bunkó elutasítás nyilván nagyon érzékenyen érintene, mert én egyébként is érzékeny természetű vagyok; de mégis vállalnom kellene a kockázatot, mert ahogy mondani szokták, "befektetés nélkül nincsen nyereség sem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!