Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek azokról a srácokról, akik utcán, plázában, bevásárlóközpontokban szólítanak le ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is kérlek. A szöveg amivel leszólít egy sima szimpatikusnak tűntél, meg akarlak ismerni, stb.
2012. júl. 7. 20:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb lány örül neki :) 16/L
2012. júl. 7. 20:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában már máshol ismerkedem, de korábban volt, hogy plázában szólított le egy jóképű pasi és simán adtam neki esélyt, mert jó fej volt és aranyos.

Nem az a lényeg, hogy hol szólít le, hanem hogy hogy néz ki és milyen a fellépése.

2012. júl. 7. 20:35
 3/16 anonim ***** válasza:
hát nekem nincs vele bajom. igaz sokat jelent a szöveg. mert a szia ismerjük egymást, vagy hm..játszanék veled..hasonló szerencsétlen szövegek visszataszítóak. de ha a pasi normálisan szól valamit, akkor az szimpatikus is lehet. ha pláza akkor illik meghívni mondjuk egy kávéra a csajt, és máris jó a benyomás. Bár én nem várnám el.
2012. júl. 7. 20:38
 4/16 anonim ***** válasza:
nem szeretem a plázázást, bevásárlóközpontozást - aki ott lődörög, hogy leszólítson, az eléggé unszimpi nekem
2012. júl. 7. 20:42
 5/16 anonim válasza:
0%
nem épp ezzel a szöveggel de amugy igen :) 13/L
2012. júl. 7. 20:43
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
A helyszín lényegtelen, de ha már odajön leszólítani, jár a pirospont, a határozottságáért és a talpraesettségért! :)Manapság már sajnos kevés pasis pasi van. :/ :D
2012. júl. 7. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Őszintén szólva, saját magam tapasztaltam a lányok reakciót, mert kb. fél évig folyamatosan ezt csináltam ahverokkal, idegen lányokat szólítottunk le bevásárlóközpontokban, buszmegállókban vagy csak úgy az utcán. Nagyon változóak a reakciók, de a többség a foglalt vagyok szöveggel jött, bár volt, aki tényleg foglalt volt, mert adott elérhetőséget és tele volt a párjával közös képekkel stb. Akik nem adtak, azokról nem tudhatom biztosna, hogy kamuztak-e vagy tényleg volt párjuk. Bár tény,hogy a szebb lányok jöttek ezzel aszöveggel, a csúnyábbak csak vágátk a flegm, undok képet, látszott, hogy nem élvezik ezt a fajta leszólítást, kevés kivételtől eltekintve, aki csak csendben lapult, míg a szebbik barátnőjével vígan dumálgattunk, aztán mikor számcsere is megvolt később bevallotta, hogy csak szánalomból adta meg nekem és haveromanak a számát. Tök jó, hogy majd két óráig csak vele beszélgettünk, ha hamarabb lekoptat, akkor nem csesszük az időt feleslegesen rá, hanem lépünk tovább más lányok felé. Mindegy, ennél sokkal rosszabb volt, amelyik tini lány beszólt, hogy nézünbk ki és nyíltan megsértett engem és haveromat. Később újra taliztunk vele és még durvábban megsértett, utalva a nagy orromra. Csak azt nem értem mi értelme ennek, nem is ártottunk neki. De ő csak ordibált, addig amíg haverom vissza nem szólt neki, hogy ő hogy néz ki. Sértegett, hogy fogyik vagyunk stb. Aztán voltak az értelmesebb egyetemista lányok. Egy ilyet is kifogtam egy magam, nagyon kedves volt és dumálgattunk, majd megadta az elérhetőségét, bár volt barátja, de megdícsért, hogy volt bátorságom leszólítani, kevés az olyan fiú, aki lemeri szóltani manapság.
2012. júl. 7. 21:30
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
A szöveg legyen normális, és akkor teljesen rendben van :) Pl. ne gyere oda, mint múltkor egy hapsi az utcán (volt vagy 10 év közöttünk szerintem), hogy "szia babám, de csini vagy" .
2012. júl. 7. 21:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Végre egy srác aki nem egy beszari tipus! Ezt gondolom és őrűlök neki!

14/L

2012. júl. 7. 22:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Érdekes szerencsejáték ez. Bíztató a pozitív hozzáállású lányoknak a véleményét olvasni.

Régen megtettem egy párszor, de aztán hosszú időre elment a kedvem az elutasítások miatt. Most viszont újra ezen gondolkozok, hogy meg kellene tenni; mert végülis veszítenivalóm az nincsen.

Velem az a nagy baj, hogy nincsen bennem elég bátorság, mert ellenkező esetben már sokszor megtettem volna, és már én is jóval több mindenről tudnék mesélni.

Ami a plázákat illeti, az én lakóvárosomban is van egy-két ilyen jellegű hely. Én ilyen helyekre főleg a WC miatt járok, esetleg egy-egy könyvesboltba vagy óraboltba betérek néha. Most a melegben viszont jó egy kicsit hűsölni a benti padokon, és bár nem szeretem a nyüzsgést, egy darabig a hűvösebb klíma miatt elidőzök odabent mostanában. Na meg persze a lányok figyelgetése sem utolsó szempont.

Megfigyeltem, hogy elég ritkán vannak egyedül, és nyilvánvalóan az sem mindegy, hogy milyen helyzetben van a kiszemelt. Az ideális szerintem az, ha éppen ő is ül valahol, vagy nézelődik, tehát pont nem siet.

Az is baj, hogy nem látok bele a lányoknak a gondolataiba, mert ha tudnám előre, hogy ki hogyan reagálna, akkor teljesen más lenne a helyzet, és az nagyot lendítene rajtam a bátorság terén. Jó lenne mindezt félelem nélkül csinálni, és valahogyan összeszedni magamat megint. Így viszont szinte "meg kellene erőszakolnom magamat", hogy megtegyem. Egy esetleges bunkó elutasítás nyilván nagyon érzékenyen érintene, mert én egyébként is érzékeny természetű vagyok; de mégis vállalnom kellene a kockázatot, mert ahogy mondani szokták, "befektetés nélkül nincsen nyereség sem".

2012. júl. 8. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!