Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek azokról a srácokról, akik utcán, plázában, bevásárlóközpontokban szólítanak le ismerkedés céljából?
Szia én 15/F vagyok és szerintem egész korrekt hogy így próbálsz ismerkedni. Véleményem szerint ha meg mersz szólítani egy csajt akkor már alapból nem értem ha bunkón válaszolnak. Nagy bátorság kell hogy oda menny meg ilyenek például én holnap akarok menni a közeli plázába ismerkedni.
Csak annyit kérdeznék még hogy hány éves vagy meg a többiektől azt kérdezném hogy ha többen vagyunk barátokkal akkor jöjjön velem valaki támogatni vagy egyedül mennyek oda egy lányhoz?
A 10-es hozzászóló vagyok.
Ez pontosan így van, ahogyan leírtad. A bátorság már önmagában véve tiszteletet érdemlő dolog; - talán így is lehet fogalmazni. Szerintem megpróbálhatod egyedül is, ha elég bátor vagy hozzá. Talán nem ezen fog múlni.
A bunkó lányok szerintem azért is ilyenek, mert úgymond ki vannak szolgálva; nekik nem kell kőkeményen, keservesen "vért izzadva" megküzdeniük a fiúkét, hanem csak választaniuk kell a körülöttük lévő jelöltekből. A másik oka az ilyen viselkedésnek talán az intelligencia és együttérzés hiánya lehet; ez utóbbi meg különösen szomorú dolog, mert lányokról van szó, akiktől pedig nem ezt várná az ember. De hangsúlyozom: akinek nem inge, az ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!