Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok feminista femcel miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok feminista femcel miért tekinti "csak" alapnak a félmilliós fizetést?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 15:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
2%
Mert az.
2023. márc. 4. 19:56
 22/35 anonim ***** válasza:
66%

Hát nem alap, hiába az álom.

Nem ez az átlagkereset.

2023. márc. 4. 20:23
 23/35 anonim ***** válasza:
48%
9-es, és mi van, ha a vőlegényed 2 év múlva lelép? Vagy ottmaradsz két gyerekkel egyedül. Akkor is úgyanúgy kell majd takarítanod, csak még két állásban gürizned is, hogy eltarsd magad.
2023. márc. 5. 01:58
 24/35 anonim ***** válasza:
14%

23

Miért hagyna ott? Nem olyan ember... De, ha igy is lenne, a ház, már most is 50-50%ban van a nevünkön, tehát a felét ki kellene fizetnie nekem, vagy eladni. Lakásom is van, ahova mehetek. Nyilván nem nagy, 1.5 szobás, standard, semmi extra. (Jóval a megismerkedésünk előtt vettem) Másrészt, ha ilyesmi történne, akkor vállalnék magasabb poziciot, ahol többet fizetnek, nyilván a netto 500as fizetesemből, nem biztos, hogy el tudnék tartani két gyereket, de akkor egyszerűen máshová mennék dolgozni, ahol bár több a meló, de jobban is fizetnek.

2023. márc. 5. 06:50
 25/35 anonim ***** válasza:
65%
Ja, ez vicces, ugy irtok a 9-esnek, mintha nem irta volna le, hogy o is dolgozik es keres 500-at, amibol egyedul ket gyerekkel nem lehet ugyan tul nagy labon elni, de azert ugy-ahogy eleg, nem azt irta, hogy nulla munkatapasztalata van es max a szulest tudna beleirni a CV-be🤣
2023. márc. 5. 07:40
 26/35 anonim ***** válasza:
67%

25

Az incelek szerint a nők nem dolgoznak. Várják otthon a gazdag, magas, jóképű pasit, aki majd eltartja. Ilyenkor bennem csak az a kérdés fogalmazódik meg, akkor hogyan telik fodrászra, műkörömre, szolira, kozmetikusra, műszempillára, sminkre, divatos ruhákra ha valaki nem dolgozik? 🤔 Márpedig ezek a lányok úgy néznek ki, mintha a címlapokról másztak volna ki.

2023. márc. 5. 08:14
 27/35 anonim ***** válasza:
23%
Én is keresek nőként 600 ezret! Aki férfiként erre nem képes az kuka.
2023. márc. 5. 11:35
 28/35 anonim ***** válasza:
48%
Igen...szidhattok, hogy aranyáso, stb. de bzdmeg fél millió az mi??? Semmi ma mar! Ennyit sajatmagmtol is elvárok
2023. márc. 5. 15:29
 29/35 anonim ***** válasza:
51%
Azt azért kötve hiszem, hogy főleg a feministák vagy a femcel jellegű feministák gondolnák alapnak az 500e-s fizut... sztem itt a legfőbb tényező az, hogy akar-e az illető nő gyereket a közeljövőben akár azzal a férfival, a gyereket nem akarók között meg sztem az antifeminista "tartson el engem, a férfi, én meg htb leszek" típusú nők azok, akik jobban válogatnak fizetésre. A feminista ismerőseim többsége eltartja magát és saját magához hasonló fizetésű férfivel van.
2023. márc. 6. 16:50
 30/35 anonim ***** válasza:
52%

29

Ooooo, hát az ittkommentelők szerint, ha elvárom, hogy legalább annyit keressen a pasi, mint én, (és ez törtenetesen netto 500 korul van) akkor goldigger vsgyok! Bizony...

2023. márc. 7. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!