Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok feminista femcel miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok feminista femcel miért tekinti "csak" alapnak a félmilliós fizetést?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 15:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
15%
9 Ezt hívják goldiggerségnek.
2023. márc. 4. 15:54
 12/35 anonim ***** válasza:
18%
Shrek újabb kérdése
2023. márc. 4. 15:57
 13/35 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem a golddigger a semmire vagy a szépségére várja a pénzt, az előző hozzászóló pedig írja, hogy ő boldogan takarít stb.
2023. márc. 4. 15:57
 14/35 anonim ***** válasza:
28%
Lol, nagy érték a takarítás. :D Érdekes módon a rendesen dolgozó párok is meholdják valahogy. Különös, nem?
2023. márc. 4. 16:00
 15/35 anonim ***** válasza:
67%
Igen, mi is megoldjuk, nincs ebben semmi különös. Csak azt mondom, hogy ha nekik így megfelel, hogy a pasinak nem kell takarítani , csak a pénzt hazavinni, akkor lelkük rajta. Az én párom is inkább eltartana csak hogy ne kelljen takarítania, de én szeretem hogy van saját pénzem, de nem vagyunk egyformák.
2023. márc. 4. 16:04
 16/35 anonim ***** válasza:
21%
Természetesen joguk van hozzá, ezt senki sem vitatja. Nekem meg jogom van nevükön nevezni a dolgokat.
2023. márc. 4. 16:05
 17/35 anonim ***** válasza:
70%
Én csak hozzászóltam, hogy szerintem a golddigger az aki a semmire (vagyis arra hogy szép) várja a pénzt és mellette semmit nem csinál, de persze te attól még gondolhatod máshogy..
2023. márc. 4. 16:08
 18/35 anonim ***** válasza:
64%

Mint irtam, dolgozom. 8 órában, mtinál, igaz, otthonról, ezert csak 500 a fizetésem. Beosztott vagyok, semmi extra, nem keresek sokat, de nem is hajtom szét magamat... Azt nem értem, hogy ez miért probléma bárkinek. Valóban többet keres a vőlegényem, napi 2-4 órával többet is dolgozik, de nincs is elvárva tőle a házimunka.

2023. márc. 4. 16:10
 19/35 anonim ***** válasza:
77%
Egyrészt messze nem minden nő várja el, hogy ennyit keressen a ferfi, másrészt pedig amíg tulnyomó részt ők maradnak otthon a gyerekekkel, igenis legyen képes a férfi eltartani a családját amíg a nő nem dolgozik, mert a közös(!) gyereket látja el.
2023. márc. 4. 16:40
 20/35 anonim ***** válasza:
53%
Èn nem várom el hogy a párom ennyit keressen. Se azt hogy nálam többet. Ő viszont elvárja ezt saját magától.
2023. márc. 4. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!