Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akinek bejön, ha RTX 4080-asa van egy pasinak?
Figyelt kérdés
Ez videokártya és nem olcsó.
Nem társkeresés miatt írom ki, mert nekem csak egy régi olcsó kártyám van, de majd egyszer úgyis veszek ilyet, na és kíváncsi vagyok létezik-e olyan nő a Földön, akit minimálisan megmozgat a gondolat, hogy fhú majdnem fullos kártyája van a fickónak :)
Akik nem értenek a témához, vagy egyáltalán nem érdekli őket a PC kérem ne trollkodjanak szét. Köszönöm!
F/30
2023. márc. 1. 08:18
11/18 A kérdező kommentje:
10-es. Ebben igazad van és jelenleg RTX 3060-asom van. Birja minden, de minek írnám ide? Látom senkinek sem jön be és kész. Nem gond. Engem ez érdekel és nők miatt nem szállok ki a hobbimból.
2023. márc. 1. 16:49
12/18 A kérdező kommentje:
RTX 3060 pedig alsó kategória amit csak a bányászok és áremelések miatt vettem meg, amúgy 3080 lett volna a cél. Kb 1 év és úgyis veszek 4080-at.
2023. márc. 1. 16:57
13/18 anonim válasza:
Rtx 3060 keleti szinten kozep kategoria also es kozep szintjen van valahol.
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem 4K monitorom van, szóval nálam nagyon alap. Mondom a gépem 3080 szerint van összeállítva monitorostól. 4080 sem eszik több áramot. Max a 16 pines csati probléma, de az sem, mert moduláris tápegységhez tudok olyat is venni.
2023. márc. 1. 17:13
15/18 anonim válasza:
13: Mi az, hogy "keleti szinten"? :D Kínában sz_rabb cuccokat raknak a gépekbe és sokkal keletebbre van.
16/18 anonim válasza:
Remélem csak trollkodsz. Előbb vágnék fel azzal, hogy felváltva bírom mozgatni a mellizmaimat, mint hogy 3080-am van, pedig mindkettő igaz és mindkettő elég haszontalan ha nőkről van szó.
17/18 A kérdező kommentje:
16-os pacsi, hogy tudod mozgatni a mellizmaimat. Nekem a gépemen kívül semmim sincs szóval nálam ez amivel felszedhetnék egy csajt. Még autóm sincs.
2023. márc. 2. 13:41
18/18 A kérdező kommentje:
Mellizmaidat ** javítva
2023. márc. 2. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!