Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan férfi, akinek bejön ez az ajándék? "Yx! Xy szerelme irántad akkora, hogy eljutott egészen yz helyre"?

Figyelt kérdés

Most sok női csoportban megy facebookon ez a megosztás Valentin nap miatt... A nők megkérik a többi nőt, hogy írják rá egy papírra a fenti szöveget, csak persze nevekkel, tehát:

Gyuri! Gizi szerelme irántad akkora, hogy eljutott egészen Piripócsig!

És ezt mindenféle általában igénytelen háttérrel, csúnyán ráfirkálva egy lapra a hátsókert felé nézve... Én meg filóztam, hogy melyik férfi fog örülni ennek, hogy leültetik mondjuk egy laza 30-40 perces videó elé, amin olyan cetlik lesznek összevágva, amiket vadidegen nők írtak. És valaki erre képes volt azt írni magyarázatként, hogy ez mennyire személyes, és nem értette, hogy miért kérdeztek erre vissza, hogy ebben hol van ő?

2020. jan. 12. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem érdekelnek az ilyen megjátszott marhaságok.

Ja de a gyerekagyúakat...

2020. jan. 12. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
2020. jan. 12. 17:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi nem világos? Igyekeztem érthetően leírni. :D
2020. jan. 12. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Gondolom a 2 es sem ahogy én sem hallottunk erről .

Szerintem kezdetek kezdetén jó volt, mint sok divatos ruha aztán legagyiasították.

2020. jan. 12. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Azoknak biztos bejön akik a facen élik a szerelmüket es a like meg posztok szamitanak nekik ez az eletük
2020. jan. 12. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Az elvakult szocmédia-b*ziknak biztos.
2020. jan. 12. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Hol van még Valentin nap??? Amúgy tudtátok, hogy a sors furcsa fintoraként a lelkibetegek védőszentje is Szent Bálint:)?
2020. jan. 12. 21:33
 8/8 Mauramber válasza:

Sziasztok :) engem is pont megkért egy ismerősöm erre és pontosan ez a kérdés merült fel bennem — abszolút nem személyes és a férfiak nem díjazzák ezeket a marhaságokat ..természetesen sok nő sem..

Szerintem is kínos és ciki.

2020. febr. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!