Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan férfi, akinek bejön ez az ajándék? "Yx! Xy szerelme irántad akkora, hogy eljutott egészen yz helyre"?
Most sok női csoportban megy facebookon ez a megosztás Valentin nap miatt... A nők megkérik a többi nőt, hogy írják rá egy papírra a fenti szöveget, csak persze nevekkel, tehát:
Gyuri! Gizi szerelme irántad akkora, hogy eljutott egészen Piripócsig!
És ezt mindenféle általában igénytelen háttérrel, csúnyán ráfirkálva egy lapra a hátsókert felé nézve... Én meg filóztam, hogy melyik férfi fog örülni ennek, hogy leültetik mondjuk egy laza 30-40 perces videó elé, amin olyan cetlik lesznek összevágva, amiket vadidegen nők írtak. És valaki erre képes volt azt írni magyarázatként, hogy ez mennyire személyes, és nem értette, hogy miért kérdeztek erre vissza, hogy ebben hol van ő?
Senkit nem érdekelnek az ilyen megjátszott marhaságok.
Ja de a gyerekagyúakat...
Gondolom a 2 es sem ahogy én sem hallottunk erről .
Szerintem kezdetek kezdetén jó volt, mint sok divatos ruha aztán legagyiasították.
Sziasztok :) engem is pont megkért egy ismerősöm erre és pontosan ez a kérdés merült fel bennem — abszolút nem személyes és a férfiak nem díjazzák ezeket a marhaságokat ..természetesen sok nő sem..
Szerintem is kínos és ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!