Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki vásárolna nekem egy új autót?
A kérdésemet ez a kérdés ihlette: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Nekem van saját lakásom Budapesten, a szüleim okosak voltak és a 2000 években vásároltak nekem egy 58 négyzetméteres akkor újépítésű lakást. A lakást szocpollal (nem tudom a nevét de olyasmi volt mint a csok ma) és hitelből vásárolták. A hitelt a lakás bérleti díjából fizették.
Mielőtt beköltöztem 5 millióból felújítottam amire hitel vettem fel, mert a 20 éven át tartó bérbeadás meglátszott rajta.
Autót nem tudok vásárolni a saját fizetésemből mert a törlesztő és a rezsi után nem sok marad, de nagyon szeretnék egy városi kisautót. Egy Opel Adam vagy Fiat 500 nagyon jó lenne ezek ára 3-4 millió szalonból.
Ha már néhányan lakást szeretnének akkor én ne kaphatnék egy új autót egy férfitől? Egy lakás töredéke egy kisebb autó.
Szerencsére van a teremgarázsban parkolóhelyem a lakáshoz, a parkolás nem is lenne gond.
De létezik férfi aki vásárol autót a szeretőjének?
Igen ilyeneken agyalok, mert sajnos nincs az oldalzsebemben pár millióm.
A kérdés miatt gondolkoztam el komolyabban a lehetőségen, ha mások lakást akarnak.
És szerinted a férfinek miből van pénze? Pontosan abból, hogy gyűjtöget, dolgozik, fejlődik. Ha erre nem vagy képes akkor milyen jogon várod el, hogy bármit is kapj?
Hogyha minden áron kocsit akarsz miért nem jó a használt? Miért kell szalon autó? Vegyél 2-300 ezerért egyet. Ugyan úgy elvisz A-ból B-be és ha jól választasz semmi hibája nincsen. Bár azt fent is kell tartani, akkor már olyan csávó fszára ülj, aki meg is tankolja neked...
Milyen jogon akar más nő lakást a szeretőjétől? Ilyen jogon akarok autót a szeretőmtől.
Újat szeretnék. Biztos az vásárol autót aki évekig gyűjtögetett, gyikes logika megint szabad utakon jár.
Vannak gazdag emberek ezen a földön akiknek egy autó ára olyan mint másnak egy ebéd ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!