Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, akinek bejön, ha RTX 4080-asa van egy pasinak?

Figyelt kérdés

Ez videokártya és nem olcsó.

Nem társkeresés miatt írom ki, mert nekem csak egy régi olcsó kártyám van, de majd egyszer úgyis veszek ilyet, na és kíváncsi vagyok létezik-e olyan nő a Földön, akit minimálisan megmozgat a gondolat, hogy fhú majdnem fullos kártyája van a fickónak :)

Akik nem értenek a témához, vagy egyáltalán nem érdekli őket a PC kérem ne trollkodjanak szét. Köszönöm!

F/30

2023. márc. 1. 08:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
🤣😂🤣
2023. márc. 1. 08:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Max ha találsz egy gamer csajt. Ritka, de én ismertem olyant akivel 30 évesen Call of Duty-ztunk. De a számítógép akkor se volt annyira téma köztünk. Többre mész a látható külsőségekkel, mint az autó, amit megkapsz a videókártya áráért, és több haszna is van, pl szép helyekre tudod vinni a csajt randira.
2023. márc. 1. 08:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én minden randira viszem magammal az rtx 3080-amat, mindig oda vannak érte a nők, főleg amikor szájjal hajtom meg a ventillátorát előttük.
2023. márc. 1. 08:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak erre bukom.
2023. márc. 1. 08:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak RTX3070-em van, de mire neked meglesz a 4080, addigra nekem 6090-em lesz.
2023. márc. 1. 09:22
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
Ha ügyes vagy egy ismertebb online játékban pl lol,dota,,cs go, valorant,fortnite,cod azzal többre mész.. az nem igazi gamer akinek nincs skillje legalább egy esport játékhoz.
2023. márc. 1. 12:52
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
#6: Léteznek kazsuál gamerek is lol. Meg azért 20 fölött rohamosan kiöregednek belőle sokan. Csövesbánatok, hogy el kell kezdeniük dolgozni és nem marad idejük jáccani.
2023. márc. 1. 13:00
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
Jaja, sőt ha fullextrás vízhűtés is van gépben el is ejakuál
2023. márc. 1. 13:19
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Annyira szeretném hallani egy nő szájából, hogy hmm régóta egyedül vagyok, igazából mindig is vonzottak azok a férfiak, akiknek drága rtx kártya van a gépükben, viszont ha a horoszkópom nem passzol a 30-as szériához, csak a 40-eshez, akkor is megtalálhatom az igazit? 😂😂😂
2023. márc. 1. 13:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké és bírja a táp meg az alaplap? Milyen proci van benne? Hűtése? Az, hogy van egy drága videókarid még nem jelent semmit.
2023. márc. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!