Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan létezhet, hogy egy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan létezhet, hogy egy 28 éves férfi még egy audi a4 és egy budapesti lakás birtokában se tud felszedni egy átlag lányt?

Figyelt kérdés

A lakás az arena pálza közelében van és 3 szobás.

Ezenkívül a férfi nettó 540e ami bőven átlag feletti még Budapesten is.

2023. febr. 28. 09:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
76%

Nem látom az élethelyzetet amikor azt mondja valaki egy nőnek, hogy halóód cecccca 100ló 100m² jöhet?

Tapasztalatból mondom, hogy a tűzhelyet is tisztára nyalom megszólalás kicsit jobban megmozgatja őket.

2023. febr. 28. 09:25
 12/48 Hans Pötterman ***** válasza:
81%

Erre van egy jó (asszem)India mondás:

"Húzhatsz szmokingot egy kecskére, de attól még kecske marad."

2023. febr. 28. 09:35
 13/48 anonim ***** válasza:
2%
13. jó, akkor a kedvedért tegyünk úgy, mintha a nők nem néznék a férfi "egzisztenciáját"
2023. febr. 28. 09:46
 14/48 anonim ***** válasza:
74%
14-es - nézik, csak az nem elég a csajozáshoz :)
2023. febr. 28. 09:47
 15/48 anonim ***** válasza:
8%

"Bemutatkozás helyett, mert hát ki a phaszt érdekel, hogy ki vagy, a lényeg, hogy mid van."

Hát, mostanában a nők nem azt szokták kérdezni, hogy milyen a spirituális egyensúlyod, miken mentél keresztül, hogyan hasznositottad az energiáidat a céljaid elérésére.

...hanem mit dolgozoooool, hol ééélsz, mivel jársz dolgozniiiiii igaz?

2023. febr. 28. 09:53
 16/48 anonim ***** válasza:
1%

A4 de mikori? 2 éves vagy Ausztria import 20 éves rosdas vas? Milyen lakás ? Legalább 4 szoba ? Vagy egy 1 szobás luk? 540 ezer már kb egy takarító nő szint Budapesten.

Őszintén ezzel én nem lennék lenyűgőzve.

2023. febr. 28. 09:54
 17/48 anonim ***** válasza:
33%
Komoly mazochista hajlamai lehetnek annak, aki egy ilyen kérdést kiír, mert borítékolható az alázás a kommentelők részéről.
2023. febr. 28. 09:56
 18/48 A kérdező kommentje:

1. Én nem vagyok nagyon ronda és kövérnek se nevezném magam mivel rendszeresen eljárok konditerembe.

Butának se mondanám magam mivel van egy gazdalkákodás és menedzsment diplomám.

10. Való igaz, hogy nem mindent én vettem mert a lakás a szüleimé és megengedték, hogy használjam de ennyi a többit én vívtam ki magamnak.

A lakásró meg ne álljunk le vitázni máér egyszer meglett itt beszélve, hogy ez így teljesen ok a nőknek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

17

"540 ezer már kb egy takarító nő szint Budapesten."

Ez meg egyszerűen nem igaz egy ilyen fizetés még egy ITsnek is nagyon jó:

[link]

2023. febr. 28. 10:05
 19/48 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező:

"Butának se mondanám magam mivel van egy gazdalkákodás és menedzsment diplomám." - jajjajj, attól még simán lehetsz buta.

""540 ezer már kb egy takarító nő szint Budapesten."

Ez meg egyszerűen nem igaz egy ilyen fizetés még egy ITsnek is nagyon jó" - max pályakezdő szinten. Budapesten nettó 540 nem olyan nagyon jó pénz, de tök mindegy, ha nem kellesz a lányoknak, akkor ugyan lobogtathatod a nettó 1 millás fizetési papírodat is!

Valószínűleg abból kellene tanulnod, amit azok mondanak, akik elutasítanak, elhagynak. Valami nem tetszik nekik benned, vagy a külsődben, vagy a személyiségedben. Ezt vadidegenek honnan tudnák megmondani? Ezen nem fog se az anyuci lakása, se az audi meg a kisközepes fizu segíteni. Magadba kellene nézni és tanulni a hibáidból.

2023. febr. 28. 10:10
 20/48 anonim ***** válasza:
12%
Elég gyenge eresztés és manapság Budapesten. Kb gyári munkás szint. Pl egy fodrász vagy villanyszerelő simán a háromszorosát megkeresi nettóban
2023. febr. 28. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!