Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves vagyok,mennyire könnyű ismerkedni hölgyekkel esküvőn illetve lakodalomban?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve nem volt már semmilyen párkapcsolatom. Volt egy élettársam öt napig, elég hamar túl tettem magamat rajta, vissza vittem az anyjának aztán viszontlátásra. Aztán el kezdtem ismerkedni nálam fiatalabb illetve idősebb hölgyekkel, de egy - két ismerkedés után rá jöttem hogy ezek csak azt szeretik hogy van saját házam, van jogsim meg saját autóm. Nem szeretnék megint ki fogni egy hisztis tyúkot. Két hét múlva szombaton lesz egyik unokatesóm esküvője. Remélem hogy ott sikerül valakivel ismerkednem. Én szerintem nagyon kicsi az esélyem hogy ott lesz egy egyedülálló hölgy mert ott az olyan helyen mindig párok jelennek meg. Szerintem 1 a millióhoz az esélyem. Nem tudom más hogy látja az ilyen dolgokat, segítséget kérek normális, kulturált emberektől. Köszönöm szépen!
2022. júl. 19. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem Amerika!
2022. júl. 19. 23:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg udvariasan felkérni a szingli lányokat,veszíteni valód nincs vele. Annyi, hogy ne legyél tolakodó, nagyon nyomulós, mert az elijeszheti őket.
2022. júl. 19. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:
legalább családban marad...
2022. júl. 20. 00:23
 4/12 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Jártam életemben már több alkalommal lakodalomban. Túl sok szingli csajt nem nagyon láttam ilyen bulikban, viszont szingli pasit annál többet, akik egy asztalnál ülve ittak és politizáltak.
2022. júl. 20. 00:23
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Én nem voltam sokban , de legutóbb összehaverkodtam mindenkivel , a buliba 1 db szingli csaj volt , aki ha rám ül megfulok.
2022. júl. 20. 00:59
 6/12 anonim válasza:
Meg kell várni amíg elkezdődik a felesezés, lényegesen könnyebb úgy 🤣 Amúgy én is jöttem már össze esküvőn csajjal, de csak pár hetes kapcsolat lett végül.
2022. júl. 20. 02:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: a kapcsolatokhoz való hozzáállásod is elég érdekes.

"Volt egy élettársam öt napig, elég hamar túl tettem magamat rajta, vissza vittem az anyjának aztán viszontlátásra."

5 napos párkapcsolatra azt mondod hogy élettársi kapcsolat volt?

2022. júl. 20. 03:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Idehaza sajna van ez, a Gyakorin is feltűnő dolog, hogy "Ciki egyedül menni...esküvőre, abortuszra, strandra, boltba,...".

Viszont az esküvő jó!!!

- Beindulnak a csajok "Nekem kan, gyűrű, meg gyerek kell, de MOST!!!" hormonjai.

- Piálnak.

- Vigyél füvet!!!

- Piálnak.

- Nőiesnek érzik magukat, mert elegánsak, szoknyát húznak.

- Piálnak.

2022. júl. 20. 04:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A legkönnyebb a menyasszonnyal, mert azt hiszi csak vicc meg poén.......

Amúgy nehéz, mert kevés a szingli nő vagy az olyan aki egyedül ment oda. De a kérdésnek nem látom értelmét, mert most ha azt írja valaki, hogy nem könnyű, akkor nem ismerkedsz, ha azt írja valaki, hogy igen, akkor sorban mindenkire rányomulsz?

2022. júl. 20. 07:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha jól nézem ki akkor könnyen találhatsz csajt még egy esküvőn is! De ha nem, úgy kàr reménykedned.
2022. júl. 20. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!