Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresési problémái lehetnek egy 157/47 28 éves férfinak?
Kerti törpéknek is lehet barátnője!
A mesékben !
Komoly a kérdés?
Nyilván az, hogy rendkívül alacsony.
Magas hegyek mögött
hol a tenger hupikék
ott laknak ők a törpikék
Hatalmas fák között
gombaházakban lakunk
és mindig vidámak vagyunk
De a törpök élete nem
csak játék és mese
hallottál már a gonoszról
a csúf, kopasz Hókuszpókról?
Szegény Hókuszpók
mindig mellé fog
aztán persze mérgesen morog
Nótata, törpapa,
hami, tréfi, törpilla,
ügyi, duli-fuli, okoska
Mi vagyunk az icikék
Mi vagyunk a picikék,
a hupikék törpikék!
Mindenkinek akad egy pár. Nem a külső beszél erről. Hanem amilyen te vagy. A személyiséged. Hogy te milyen személy vagy,az sokat beszél. Lehet valaki magas és jóképű,ha selyemfiú akkor nem ér sokat vele.
vagy egy bájos,csínos hölgy,ha egy szajha. persze,tisztelet a kivétel.
Ebben a szar világban mindenért is elítélhetnek. Mert ilyenek(nem mindenki)
Annyi hal van még a tóban,fogsz majd te is egyet.
Szerintem a legtöbben nem ítélkeztünk... A testmagasság aztán végképp nem választás kérdése, nem lehet leküzdeni vagy szignifikáns mértékben javítani rajta - tiszta genetika az egész.
De attól még ne legyünk álszentek. 157 centis férfi az tényleg nagyon alacsony, és ez nyilvánvalóan gondot okoz a párkeresésben. Persze remélhetőleg ő is megtalálja a párját.
Aki nem tudja elfogadni,annyival marad. Szerintem,a negatív megjegyzéseket hanyagoljuk. Ezen az oldalon ha kérdez valaki valamit,vagy belekötnek a másikba,vagy vitatkoznak. Platformon keresztül. Tényleg eddig süllyedt el az emberiség? :D
Szerintem,mindenkinek van ennél fontosabb dolga,mint hogy platformon keresztül a hiábavaló vitát folytassa. Röhejes. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!