Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő mit ad egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mit ad egy kapcsolatba manapság?

Figyelt kérdés

Női ellátásokat tudjuk, legyen határozott magabiztos, magasabb, ha probléma van oldja meg mert ő a férfi, és igenis fontos a nőknek hogy jobban álljon egzisztenciálisan, keressen többet stb. saját autó jogsi minimum elvárás, külön lakjon szülőktől stb.

De a nő mit tegyen bele egy kapcsolatba vagy mit tesz bele?

Olyanokat szoktak mondani, hogy fugcelmst, empátiát, kedvességet, házimunkát, otthon melegét stb.

Tehát akkor egy férfinak ezeket nem kell beleadnia akkor? Tehát nem kell empátiát adnia, meg figyelmet? Lehet önállótlan, mert a nő végzi a házimunkát?

Sminkelést szokták még mondani hogy többet készül randira..

Ez hülyeség mert....

1. Egy nő vagy sminkelő típus vagy nem..ha szokta sminkelni magát akkor úgyis sminkeli magát még ha boltba megy akkor is.

2. Legtöbb férfi ezt nem várja el, sőt legtöbb férfi szereti a természetes szépséget

2023. febr. 27. 06:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
17%
71. Valamelyik még ezeket sem.
2023. febr. 27. 18:56
 72/81 anonim ***** válasza:
81%
Férfi vagy, 71? Inkább egy incel lúzer, akit valamiért kbsztak az oldalról, és most újra reggelt :D
2023. febr. 27. 18:57
 73/81 anonim ***** válasza:
81%
Hmmm, attól már valláskárosult vagyok, mert leírom a tényt, hogy nem tartatom el magam, és csinálok házimunkát is? :D
2023. febr. 27. 19:06
 74/81 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes volt végigolvasni a válaszokat, leszögezem 42F vagyok.

A házimunka minden apró részletét megcsinálom, egyedül élek már 4-4,5 éve külön a gyermekemtől és az édesanyjától. A házat amiben élek hitelre vettem, egyedül tartom fent és egyedül fizetem a vele kapcsolatos dolgokat. Persze, van szülői segítség is, mert másképp sajnos nem ment.

Valamelyik hozzászólásban volt szó arról, hogy mit tesz a férfi és a nő. Kérdezem én, ha mindent megcsinálok, a wc takarítástól, a mosáson át, a teregetésig, a vasalásig, főzésig, sütésig, felmosásig, varrásig, stoppolásig tényleg mindent, még a ruhámat is kifordítva teszem a szennyesbe ki zsebkendőtlenítve és szín szerint szét válogatva, akkor nekem mit tenne egy nő a kapcsolatba?

Jó persze, érzelem, sex, szerelem, gyengédség, társ, és minden hasonlók, de miért kell mérlegre tenni mindent? Én 2x öleltelek meg és 3x csókoltalak szájon, te 2 napja 1x sem, vagy 4x öleltelek meg te tegnap egyszer sem. Miért lett divat a mérleg?

Mit teszek bele egy kapcsolatba, jelen vagyok, választottam azzal vagyok akivel szerettem volna, akire vágytam, aki tetszik, akit elfogadok, akivel szeretném megpróbálni az életet élni...

De már ott tartok, hogy előre félek a mérlegesditől? Ez az élet, valóban mindig mérlegen minden? Ezzel csak generáltunk egy stresszfaktort az életben, hogy az ember már a párkapcsolatában is szarul érezze magát? Ez komoly?

Minden nap ezen kell agyaljak, hogy adtam, vajon eleget adtam, bakker, holnap fogok eleget adni, vagy nehogy már vége legyen a kapcsolatnak azért mert miden nap nem a másik elvárásainak megfelelő mennyiséget és minőséget adok.... Nincs két egyforma nap, se hét, se hónap, az érzelmi hullámvasút is megy....

De tényleg ezen kattogjak, mert már ezen is kell? Másnak milyen jó, lószart se tesznek bele semmibe mégis miden van, ők feldolgozzák, beérik csak én fogok mindig ki mérlegeket?

Akkor még nem is beszéltünk arról, hogy van olyan embertípus akinek soha semmi sem elég, aki mindig csak azt keresi miben csalódhat benned....

2023. febr. 28. 10:25
 75/81 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan furcsa, hogy a "ki mit tesz a kapcsolatba" témában emberek házimunkáról és pénzről beszélnek. Nektek ebből áll a párkpcsolat? Eszembe nem jutna ilyen dolgokat felhozni. Ezek a háztartás részei, nem a kapcsolaté.

Amit én férfiként teszek a kapcsolatba: biztonságérzet, érzelmi stabilitás, hosszútávú tervek megfogalmazása, célok racionális kidolgozása, a kapcsolat hivatalos képviselése kifelé, szociális események konkrét megszervezése, emlékek szárazadat részleteinek fejben tartása.

Amit a feleségem hoz a kapcsolatba: érzelmi impulzivitás, rövid távú célok megfogalmazása, magasabb szintű életmód és körülmények kitalálása és megszervezése, szociális eseményeknél emberek beszervezése, általánosságban a hangulatfelelős, emlékek részleteinek fejbentartása, érzelmi háttér szakmai megközelítése.

Van még biztos egy halom, most hirtelen ezeket mondanám, de bizots van még egy halom. persze, keresünk pénzt is meg háztartást is vezetünk, de ez csak a helyszínt és az eszközt biztosítja azokhoz, amiket adunk a párkapcsolatban. A mosogatás nem a párkapcsolat része, ahogy a pénz sem.

2023. febr. 28. 10:36
 76/81 anonim ***** válasza:

El sem hinnéd, kedves #75 hogy a mosogatás mennyire kardinális kérdés tud lenni, esetleg a mosógép beindítása vagy minden más.

Örülök annak, hogy van akinek simán mennek a dolgaik, és látják amit felsoroltál. Ezek jók, és minden nagy távú dolgot hoznak a kapcsolatban. De az ördög sajnos mindig a részletekben rejlik, és az apróságok ahogy gyűlnek, a semmiből fognak előjönni... Akkor mindegy lesz minden, a gond az lesz amit nem tettél bele, nem csináltál meg és nem vetted észre...

A gond mindig az, hogy az ember nem veszi észre, mert fel sem merül benne, hogy az probléma forrás lenne.... oké ha 100x mondták és szándékosság van benne az más... de néma gyereknek...

2023. febr. 28. 10:46
 77/81 anonim ***** válasza:

76, mi is vettünk mosogatógépet, mert viták voltak a mosogatáson, de ez nem a párkapcsolatunk problémája volt, hanem a házimunkák megosztásáé. A mosogatást nem a párkapcsolatba teszed bele, hanem a közös élet managelésébe.

Ráadásul ha a felek külön élnek, fel sem merül ilyne jellegű probléma. Párkapcoslat mégis van, azaz a kérdést akkor is értelmezni kell valahogy.

2023. febr. 28. 10:53
 78/81 anonim ***** válasza:

#77 a külön élés más dolog, amikor valakihez elmész 1-2 kellemes órára vagy egy éjszakára, vagy néha több éjszakára akkor nem traktálod azzal, hogy mosogasson, vasaljon, takaríts a wc-t stb. Mert elve mire megy, már megcsinálod, hogy minden rendben menjen.

Igen a mosogatógép hasznos dolog, én is anno pontosan azért vettem, hogy az alatt az idő alatt lehet mást csinálni....de aki egy feladat megoldása után, csak egy újabb feladat felé tud fordulni, örökké csak valami feladatot keres, annak mit kellene venni?

Úgy tudom ezt megfogalmazni, ahogy a gyermekek szokták, ez a "Jó, de......"

Mindig van egy ilyen, nem csinálsz valamit hatalmas probléma, megcsinálod, nincs vállveregetés, vagy egyéb, jön a "jó, de....."

Ez inkább 22-es csapdája...

Magam is azt mondom, hogy kár ezen rugózni, mert csak az idő telik vele, és díjazom azokat akik ezen túl tudnak lendülni, de sajnos a tapasztalataim mást mondanak...de lehet csak én nyúlok mindig bele...

2023. febr. 28. 10:58
 79/81 anonim ***** válasza:

78, A különélés más dolog. Az lenne? A kérdés párkapcsolatokra vonatkozott, nem együttélésre. Tehát pontosan ugyanúgy felmerül, hogy ki mit ad a kapcsolathoz.

Szóval a különélés nem más dolog, hanem pont, hogy elveszi azt a hozzáállást, hogy a kapcsolat lényege a háztartás vezetése lenne. Végeredményben el lehetne kezdeni beszélni a kapcsolatról és hogy ki mit ad a kapcsolathoz. Ami az eredeti kérdés is.

Mondjuk nem mintha mást vártam volna. Az itteni emberek - javarészt férfiak - szerint a párkapcsolat leginkább a pénz, a tulajdon és a kontroll mentén meghatározható. Mondjuk... Bár teszem hozzá, sokan örök szinglik vagy elváltak, szóval...:D

2023. febr. 28. 11:22
 80/81 anonim ***** válasza:
0%

A különélés és a párkapcsolat nekem nem egy és ugyan az, logikátlan... miért élek párkapcsolatban valakivel ha külön élünk...Persze földrajzi esetek stb. De az párkapcsolat, ha mindenki külön él otthon, majd elmegyek hozzá vagy ő hozzám, ott van egy hétvégét, vagy 1-1 éjszakát hetente... ez párkapcsolat, inkább viszony... de mindenki maga dönti el.

A párkapcsolat szerves része az együttélés, a valódi én ott jön ki, amíg csak külön élünk és "lötyögünk" az nem párkapcsolati státusz szerintem...Mint ahogy házasok vagyunk de különélünk, mert papíron az is házasság... de mégsem az ugrik be ha házasságra asszociálsz.

2023. febr. 28. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!