Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő mit ad egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mit ad egy kapcsolatba manapság?

Figyelt kérdés

Női ellátásokat tudjuk, legyen határozott magabiztos, magasabb, ha probléma van oldja meg mert ő a férfi, és igenis fontos a nőknek hogy jobban álljon egzisztenciálisan, keressen többet stb. saját autó jogsi minimum elvárás, külön lakjon szülőktől stb.

De a nő mit tegyen bele egy kapcsolatba vagy mit tesz bele?

Olyanokat szoktak mondani, hogy fugcelmst, empátiát, kedvességet, házimunkát, otthon melegét stb.

Tehát akkor egy férfinak ezeket nem kell beleadnia akkor? Tehát nem kell empátiát adnia, meg figyelmet? Lehet önállótlan, mert a nő végzi a házimunkát?

Sminkelést szokták még mondani hogy többet készül randira..

Ez hülyeség mert....

1. Egy nő vagy sminkelő típus vagy nem..ha szokta sminkelni magát akkor úgyis sminkeli magát még ha boltba megy akkor is.

2. Legtöbb férfi ezt nem várja el, sőt legtöbb férfi szereti a természetes szépséget

2023. febr. 27. 06:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 A kérdező kommentje:
# Női elvárásokat.....
2023. febr. 27. 06:43
 2/81 anonim ***** válasza:
99%
Minden nő mást ad bele. Keress olyat, aki azt adja, ami neked kell. 🤷
2023. febr. 27. 06:53
 3/81 anonim ***** válasza:
83%
Majd ha egyszer veletlenul szoba all veled egy no, megtudod :)
2023. febr. 27. 06:58
 4/81 anonim ***** válasza:
92%

Mi van? Ezek a kérdések, te jó Isten XD

Nekünk pl. van veteményesünk, amit én csinálok, a férjem nem, tessék, máris beadtam valami pluszt a kapcsolatunkba, nem kell boltban venni a biozöldséget, megtermeli a felesége :S

2023. febr. 27. 07:02
 5/81 anonim ***** válasza:
2023. febr. 27. 07:05
 6/81 anonim ***** válasza:
91%

Én annyit várok el amit magam is adni tudok. Amíg nem lett gyerekünk nem volt kulcskérdés a jogsi, sem autó. Amikor családot terveztünk sem a paromtól vártam el mindent. Én fizettem be magam egy jogsira. És vettem egy autót a páromnak amikor már neki is szükséges lett pl. mert egyre több munkája volt több száz kilométerre.

Régebben volt párom aki melós ember volt, érettségivel én meg diplomás. És így jöttünk össze.

A magasság engem nem zavar, de a férfiakat jobban. (Magas lány vagyok)

És kapcsolatonként változott mit és mennyit tettem bele, mert más-más emberrel máshogy működik a dinamika. Pl. Melós páromnál tanultam meg szendvicseket csinálni. Mindig tovább fejlesztettem a dolgot, és nagyon kiadós uzsikat csináltam, a végén én sütöttem a pékárú részét is. Tettem ezt azért mert 12 órába dolgozott, sokat volt a munkahelyén. Szerettem volna kifejezni így a szeretettem és, hogy gondolok rá, hogy a zsemle-parizernél valami változatosabbat is egyen. A férjemnél nem kell szendvicset csinálnom, mert más a munkarendje és már az én munkarendem is más. Nála máshogy fejezem ki a szeretetem.

2023. febr. 27. 07:08
 7/81 anonim ***** válasza:
12%
Egy-, vagy több gyerekt mástól, egy-, vagy több balhés exet, tartozásokat, rossz családi kapcsolatokat, házsártosságot, akarnokságot. Ezek mind alapszériás tulajdonságok ma már.
2023. febr. 27. 07:09
 8/81 A kérdező kommentje:
7. Így lenne normális, de sajnos hidd el a nők többsége nem ilyen, de amint látjuk van kivétel..
2023. febr. 27. 07:11
 9/81 Mathus ***** válasza:
84%
a kérdés azért jó, mert sem egy társkereső adatlapon, sem beszélgetésekben (az elején) nem derül ki, hogy mi is az a nagy truváj. szerintem semmi, max az hogy nem leszel egyedül, felezhetitek a tv távirányítóját. lehetnek olyan élethelyzetek, ahol jó ha van melletted valaki, de ezeken az átmeneti nehézségeken kívül én más előnyt nem látok.
2023. febr. 27. 07:11
 10/81 anonim ***** válasza:
96%

Az exem kb semmit. De elvárásai neki, meg a családjának....hajajajajjjj.

Főleg apuci nehezményezte, hogy a kisunokáját nem tudom extraélettel ellátni. (mondjuk ő se, a tirpákfalvi putrijából)

Az ex meg.....kérhettem tőle bármi szivességet, csak a pofavágás, nyafogás ment.

De nekem egyből kellett ugrani bármiért persze.

2023. febr. 27. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!