Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye manapság olyan nőt találni, aki nem várja el a kapcsolatban, hogy megtartsuk a Valentin-napot, Nőnapot?
Van még esély erre, vagy mindegyik nő elvárja, hogy több ezret költsünk rájuk eme két értelmetlen ünnepnapon is?
Kort, nemet is írjatok!
Én nem várok több ezerért ajándékot, vesz egy lapot és kész.
Én is készülök neki, férfi napra is.
Én nem várok el semmit, de egy szál virág vagy képeslap jól esik. Valentin-napon én is meglepem aprósággal a párom. Az kifejezetten rosszul esne, ha sokat költene rám.
22n
Én pl nem szeretem a valentin napot. Szerintem felesleges felhajtás. Nyilván egy szál virág jól esik, de az bármikor. Nem kell ahhoz valentin napnak lenni, hogy szeressük egymást, szerintem a szeretetnek mindig ott kell lennie. :)
18L
Már megint te??
Nem volt elég egy kérdés ebből?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Fejezd már be a h..lyeségeidet, oké?
Eddig mindegyik örült bármikor, ha kapott valami apróságot. Tárgyat, gesztust, kedveskedést, de senki nem kötötte ezt konkrét napokhoz. Volt, hogy megfeletkeztem névnapokról, nőnap/Valentin napokról, de tudták, hogy ilyen vagyok és akkor kedveskednek, amikor eszembe jut és azért eszembe jutott/jut elég gyakran. 4 nőről beszélünk. Szerintem te is találsz bőven kérdező.
31/f
Mi a barátnőmmel nem kerítünk nagy napot a Valentinre. Miért kellene egy napot kiválasztani arra (csak ezen a napon kell szeretni a másikat???! Na ugye hogy nem), hogy kifejezzük a szeretetünket a másik felé, én például szeretem akkor is meglepni a kedvesemet mikor nem számít rá.
A nőnap az egy másik dolog, ott nem feltétlenül a kedvesednek hanem a nőket köszöntik fel történelmi jellegű esemény végett, az már hagyomány. Ezen a napon más közelebb álló hölgy ismerőseimet is fel szoktam köszönteni, nem csak a páromat.
ez pusztán a figyelmességről szól. egy szál virág egyáltalán nem nagy megterhelés, és elvárás szerintem. nagyon jól tud esni ez egy nőnek az év bármelyik napján egyébként, én ezt így tapasztalom. Szerintem minden embernek jól eső érzés, ha az a személy, akit szeret, aki szereti, meglepi valami aprósággal, vagy kinyilvánítja valamilyen módon a szeretetét.
Én ma barátnőmnek vettem egy szál rózsát, amit majd mindjárt odaadok neki, mert kávézóba fogunk délután/este beülni, és beszélgetünk egy nagyot, aztán átjön filmet nézni, meg sütöttem neki a kedvenc sütijét. meglátjuk ízleni fog e neki :D de egyébként én meg szoktam lepni így máskor is, csak úgy van hogy egy virágos mellett eszembe jut, hogy na miért ne, biztos örülne neki, látok valami szép virágot, akkor megajándékozom vele.
Na de aki így áll hozzá, hogy a fene vigye el, már megint ráment 1500 forintom a barátnőmre, az szerintem nem is biztos, hogy jó, ha egy párkapcsolatban él...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!