Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye manapság olyan nőt találni, aki nem várja el a kapcsolatban, hogy megtartsuk a Valentin-napot, Nőnapot?
Van még esély erre, vagy mindegyik nő elvárja, hogy több ezret költsünk rájuk eme két értelmetlen ünnepnapon is?
Kort, nemet is írjatok!
4 éve vagyunk együtt a párommal és mindig csak Boldog Valentin napot kívánunk egymásnak és kés. Néha év közben kapok váratlan kis figyelmességeket, az nekem sokkal többet jelent.
27/N
Rám a párom csak karácsonykor, húsvétkor meg szülinapomra szokott jobban költeni, akkor kapok valami bizsut (azokat szeretem), parfümöt, vagy valami élményt (utazást, éttermezést). Valentin napon, névnapomon, Nőnapon csak felköszönt egy szál rózsával vagy főz vacsit, vagy hasonlók... Ennyi kedvességbe és pénzbe még senki sem halt bele, főleg, hogy az év többi napján bőven visszakapja az árát az én ajándékaim által...
Én pl nem tudom értékelni a drága holmikat, a ruháim és az ékszereim is olcsók, mert szeretem, ha sokféle van, könnyen variálhatóak és lecserélhető, csak az olyan dolgokra vagyok hajlandó kiadni komolyabb pénzt, amikből a gagyi az egészségemre káros (cipők, kozmetikumok pl), de ezt mindig magamnak keresem meg, mert ha más veszi nekem, nagyon félre tud nyúlni.
De még olyan szarrágóval nem voltam kapcsolatban, aki egy-egy ilyen napon, vagy havonta egyszer nem volt hajlandó "befizetni" egy teára vagy koktélra egy fancybb helyen, vagy nem vágott hozzám egy szál rózsát/rúd Raffaellot. Nem látnám értelmét ilyen emberrel húzni az időmet "foglaltan" úgy, hogy sportot űzök a meglepetésekből fordított esetben.
22N
Esélyt nem tudok mondani. Barátnőm lefo$$a. Múltkor a névnapját is elfelejtette. Születésnapra se vár semmit. Jackpot csaj. Nem azért, mert nem kell költeni rá, mert azért is szoktam valamit venni neki. Hanem mert nem a qrva naptár határozza meg az életünk és nem elvárás minden szar, hanem megmaradhat minden kedves gesztusnak.
Meg ugyan már...valentin nap? Ki talált ki ilyen fa$$ágokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!