Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye manapság olyan nőt találni, aki nem várja el a kapcsolatban, hogy megtartsuk a Valentin-napot, Nőnapot?

Figyelt kérdés

Van még esély erre, vagy mindegyik nő elvárja, hogy több ezret költsünk rájuk eme két értelmetlen ünnepnapon is?

Kort, nemet is írjatok!

2018. febr. 14. 16:13
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Nem a pénzről van szó, értsd már meg! Elvi kérdés. Bármikor szívesen meghívom ebédelni, vacsorázni évközben a partneremet, vagy viszek neki egy csokit, akármi. De erőltetettnek gondolom azt, hogy na akkor ma Valanetin-nap van, irány vásárolni ezt-azt. Nem az én stílusom. 81%, nagyon kedves, amit teszel a partneredért, hidd el, hogy számomra több átlagos szerda nagyobb varázzsal bír eddigi kapcsolataimban, mint a kinevezett ünnepnap. Sokan ítélkeznek vég nélkül itt, mert olvasnak egy szösszenetet a kérdésben és rögtön elkezdik címkézni az embert. Ez szánalom.

UI: egyébként tudod te, hogy miből készül a gumicukor? :O

2018. febr. 14. 17:01
 22/36 anonim ***** válasza:
97%
Nem csinálok ügyet belőle, ha nem kapok semmit, sőt, évfordulóra sem ajándékozgatunk. De! Az ünnep azért van, hogy kicsit megtörje a hétköznapokat, és persze, szeressük egymást máskor is, de valahogy ünnepekkor ez "jobban eszünkbe jut". Ez teljesen rendben van. És nem kell sokezret költened: ma engem a párom azzal lepett meg, hogy csinált reggelit meg ágyba hozta a kávét, én estére a kedvencét főzöm. Nem nagy dolgok, mondhatni hétköznapi, de mégis kicsit más, kicsit ünnep. Volt, hogy karácsonykor nem volt sok pénze, megbeszéltük, hogy nem ad semmit, de mégis vett egy kis emoji-s kulcstartót, hogy meglepjen. Talán azért nem érdemelsz meg olyan nőt, aki nem várja el, mert soha nem is kedveskednél a barátnődnek semmivel. És egy egy szem bonbon nem sok, de amikor egy fiú csoporttársam nőnapra meglepett minden lányt (kb 8an voltunk lányok) az baromi jólesett nekünk! Ez nem pénzhajhászat, lehet ezt nem ajándékközpontúan csinálni, ez egy kicsi figyelmesség, ami iszonyú jól esik nekünk.
2018. febr. 14. 17:03
 23/36 anonim ***** válasza:
97%

Itt az a baj, hogy ennyire görcsösen ragaszkodni a "csakazértsem" elvhez ugyanolyan szánalom, mint hisztizni, ha nem kap valaki semmit.

MINDEN a társadalom által van kreálva. Az összes ünnep, a hét átlagos napjai, minden.

2018. febr. 14. 17:07
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
"Nem az anyagi vonzatáról van szó", de azért kiemeled rögtön a kérdésben, hogy "több ezret költsünk rájuk". Több ezret, úristen, mennyit lehet ilyenkor elkölteni egy szál virágra és/vagy egy doboz bonbonra 2000 Ft-ot max, és még te mondod, hogy van pénzed. :D Mellesleg, ha annyira okosan formálnád a szavakat, talán odafigyelnél, hogy ne kerülj ellentmondásba saját magaddal.
2018. febr. 14. 17:08
 25/36 A kérdező kommentje:
A több ezret az csak szemléltetésképpen került kiírásra. De köss már bele mindenbe!
2018. febr. 14. 17:10
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az év 364 napján, ha a párod azt mondja, hogy "drágám, menjünk el ma vacsorázni valahova", akkor örömmel benne vagy, de ha pont febr. 14-én jutna eszébe, mert akkor jön meg a kedve, akkor hoznád a keresztet meg a szentelt vizet, és közölnéd, hogy CSAKAZÉRTSE, mert ez elvi kérdés? Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D

Sose értettem, minek pörögni a Valentin-napon, és szerintem azok pörögnek rajta jobban, akik utálják :D

Mi se tartjuk, de akkor nem állunk le neten kardoskodni, mert nem érdekel = tulajdonképpen ellene se vagyunk.

Ha épp ma jutna eszünkbe romantikus program, akkor meg elmennénk, nem hisztiznénk, hogy de akkor társadalomáltalkreáltünnep, meg értelmetlenünnep...

2018. febr. 14. 17:23
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Akik igazán szeretik egymást, azoknak minden nap valentin nap. Jó, én is megleptem virággal anno a barátnőmet, de inkább akkor, amikor a legkevésbé sem számított rá. A hatás leírhatatlan volt... ;)

F.

2018. febr. 14. 17:32
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Haha, tudom, miből van a gumicukor, de szerencsére ez az egyetlen káros szenvedélyem :)

Amúgy akkor simán mondj annyit, hogy szívem, én utálom ezeket a mondvacsinált ünnepeket, a Valentin-nap előtti hétvégén pl. sokkal szívesebben vinnélek el vacsorázni. Szerintem nincs olyan nő, akinek ez ne felelne meg :)

2018. febr. 14. 17:49
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem varom el, ir v mondja :-) Ez eleg :-)
2018. febr. 14. 17:51
 30/36 anonim ***** válasza:
Nem veszünk egymásnak semmit ilyenkor,nőnapot sem tartunk,az még ennél is erőltetettebb ünnep.N
2018. febr. 14. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!