Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye manapság olyan nőt találni, aki nem várja el a kapcsolatban, hogy megtartsuk a Valentin-napot, Nőnapot?
Van még esély erre, vagy mindegyik nő elvárja, hogy több ezret költsünk rájuk eme két értelmetlen ünnepnapon is?
Kort, nemet is írjatok!
Nem a pénzről van szó, értsd már meg! Elvi kérdés. Bármikor szívesen meghívom ebédelni, vacsorázni évközben a partneremet, vagy viszek neki egy csokit, akármi. De erőltetettnek gondolom azt, hogy na akkor ma Valanetin-nap van, irány vásárolni ezt-azt. Nem az én stílusom. 81%, nagyon kedves, amit teszel a partneredért, hidd el, hogy számomra több átlagos szerda nagyobb varázzsal bír eddigi kapcsolataimban, mint a kinevezett ünnepnap. Sokan ítélkeznek vég nélkül itt, mert olvasnak egy szösszenetet a kérdésben és rögtön elkezdik címkézni az embert. Ez szánalom.
UI: egyébként tudod te, hogy miből készül a gumicukor? :O
Itt az a baj, hogy ennyire görcsösen ragaszkodni a "csakazértsem" elvhez ugyanolyan szánalom, mint hisztizni, ha nem kap valaki semmit.
MINDEN a társadalom által van kreálva. Az összes ünnep, a hét átlagos napjai, minden.
Szóval az év 364 napján, ha a párod azt mondja, hogy "drágám, menjünk el ma vacsorázni valahova", akkor örömmel benne vagy, de ha pont febr. 14-én jutna eszébe, mert akkor jön meg a kedve, akkor hoznád a keresztet meg a szentelt vizet, és közölnéd, hogy CSAKAZÉRTSE, mert ez elvi kérdés? Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D
Sose értettem, minek pörögni a Valentin-napon, és szerintem azok pörögnek rajta jobban, akik utálják :D
Mi se tartjuk, de akkor nem állunk le neten kardoskodni, mert nem érdekel = tulajdonképpen ellene se vagyunk.
Ha épp ma jutna eszünkbe romantikus program, akkor meg elmennénk, nem hisztiznénk, hogy de akkor társadalomáltalkreáltünnep, meg értelmetlenünnep...
Akik igazán szeretik egymást, azoknak minden nap valentin nap. Jó, én is megleptem virággal anno a barátnőmet, de inkább akkor, amikor a legkevésbé sem számított rá. A hatás leírhatatlan volt... ;)
F.
Haha, tudom, miből van a gumicukor, de szerencsére ez az egyetlen káros szenvedélyem :)
Amúgy akkor simán mondj annyit, hogy szívem, én utálom ezeket a mondvacsinált ünnepeket, a Valentin-nap előtti hétvégén pl. sokkal szívesebben vinnélek el vacsorázni. Szerintem nincs olyan nő, akinek ez ne felelne meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!