Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye manapság olyan nőt találni, aki nem várja el a kapcsolatban, hogy megtartsuk a Valentin-napot, Nőnapot?
Van még esély erre, vagy mindegyik nő elvárja, hogy több ezret költsünk rájuk eme két értelmetlen ünnepnapon is?
Kort, nemet is írjatok!
Több ezerért abszolut nem várok.
Nőnapra jólesik egy tábla Milka. Valentin napra egy helyes fehér mignont kaptam, rózsaszín cukorszívvel a tetején.
N/23 éve házasságban:)
10-es válaszoló 22 éves férfi és sokkal érettebben, normálisabban gondolkodik, mint a legtöbb, nála idősebb szerencsétlen, aki csak panaszkodni, meg önsajnáltatni jár a gyakorira. Van is barátnője!
A kérdezőnek is most komolyan az a legnagyobb baja, hogy egy évben van egy-két nap, amikor egyes nőknek jól esik, ha kapnak egy szál virágot? És ha olyan nővel ismerkedsz, aki amúgy tetszik, de neki fontos a Valentin-nap, akkor hagyod a francba, nehogy egy évben ezért kemény 2000 ft-ot rá kelljen költened?
Az ilyennek nem való nő, ennyire egyszerű a történet.
Én sem várom el, nekem ez az "elvárom" szó amúgy sem tetszik.
Tavaly szabadulószobában voltunk a vőlegényemmel, tavalyelőtt a kedvenc japán éttermemben. De ezek nem NEKEM voltak csak ajándékok, ez neki is ugyanolyan élmény volt.
Abszolút léteznek ilyen nők, sőt, szerintem jóval több ilyen van, mint az, aki megsértődik, ha ezek a napok nincsenek megünnepelve.
Olyat viszont már nehezen találni, akinek nem esne jól, ha meglepnék őket egy kis extra törődéssel, és sz@rik nagy ívben a romantika minden apró megnyilvánulására.
13-nak:
Az az igazság, hogy teljesen mindegy, hogy " a társadalom által kreált, fogyasztói társadalmi berendezkedésre hajazó kamu ünnepek", ha örömet szerzel vele a kedvesednek, akkor az lehetne a fontosabb, mi több, felül kéne, hogy írja a marha nagy "elveidet".
Miért ekkora dolog egy párszáz forintos dolgot venni annak, akit szeretsz? Nem értem...
Én a páromtól ma reggel, mielőtt elindult melózni egy nagy zacsi szívecskés gumicukrot kaptam (tudja, hogy imádom a gumicukrot), meg egy szexi piros tangát :) Nem hiszem, hogy 1500 forintnál többe került volna, de számomra az összeg nem számít, csak az, hogy gondolt rám. Örültem, mint egy kisgyerek :)
Én romanitkus vacsit csapok itthonra, mire megjön, sajtkrémleves lesz, garnélás spagetti, és duplacsokis brownie házi eperfagyival. Utána filmezünk, beszélgetünk, vettem egy finom üveg bort, azt megisszuk.
Nem csak te költesz a "nődre", hanem ő is költ rád, kölcsönösen szereztek egymásnak ezzel örömet. Meg amúgy is, szerintem tök jó, hogy egy átlag szerdát fel lehet dobni ilyennel, egy random hétköznap nem csinálnék ilyen vacsit, nem adnánk ennyi törődést egymásnak - persze aki mindennap így bánik a párjával, az szuper, de egy normál emberi lénynek nincs rá ideje, kapacitása, maximum hétvégén. Nem kell túlzásba vinni, de egy kis különlegesség igazán belefér...
Egy olyan nőt se ismerek, aki komolyan veszi ezeket. Max egy csokinak, vagy szál virágnak van, aki örül.
Még hány ugyanilyen kérdés lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!