Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő mit ad egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mit ad egy kapcsolatba manapság?

Figyelt kérdés

Női ellátásokat tudjuk, legyen határozott magabiztos, magasabb, ha probléma van oldja meg mert ő a férfi, és igenis fontos a nőknek hogy jobban álljon egzisztenciálisan, keressen többet stb. saját autó jogsi minimum elvárás, külön lakjon szülőktől stb.

De a nő mit tegyen bele egy kapcsolatba vagy mit tesz bele?

Olyanokat szoktak mondani, hogy fugcelmst, empátiát, kedvességet, házimunkát, otthon melegét stb.

Tehát akkor egy férfinak ezeket nem kell beleadnia akkor? Tehát nem kell empátiát adnia, meg figyelmet? Lehet önállótlan, mert a nő végzi a házimunkát?

Sminkelést szokták még mondani hogy többet készül randira..

Ez hülyeség mert....

1. Egy nő vagy sminkelő típus vagy nem..ha szokta sminkelni magát akkor úgyis sminkeli magát még ha boltba megy akkor is.

2. Legtöbb férfi ezt nem várja el, sőt legtöbb férfi szereti a természetes szépséget

2023. febr. 27. 06:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
82%
Mi lenne, ha mindenki menne szépen a dolgára és nem próblná baromságokról meggyőzni a másikat? Úgy beszéltek "A Nők"ről és "A Férfiak"ról mintha nem abból a tucatnyi emberből indulnátok ki, aki az ismerősi körötökben van. Hivatalos statiszitkát meg egyikőtök sem hoz. Akkor mi értelme ennek az egésznek?
2023. febr. 27. 13:08
 62/81 anonim ***** válasza:
69%
66: te is bohózatokban meg Mi kis falunkban láttál egyedül nőt... irodában dolgozom, átlag felett keres itt mindenki, több is a nő (meg egyetemen is több úgy általánosságban), a többség vagy eltartja magát, vagy a párjával felesben. És azért nem vagyok olyan kuriózum ritkaságok,
2023. febr. 27. 13:11
 63/81 anonim ***** válasza:
74%

" Egyre több nő van, aki nem hajlandó dolgozni, mert a pénzkeresés a férfi dolga."

Forrás?

"Amelyik dolgozik, az sem keres annyit, hogy akár csak saját magát eltartsa, mert ahhoz túl buta."

Megint: Forrás?

Amúgy én keresek annyit, hogy el tudnám magam tartani egyedül is.

Ugyanannyit keresek, mint a párom.

"Házimunkát végezni ugyancsak egyre kevesebb nő hajlandó, ti feministák meg egyáltalán nem, mert ha egyszer egy hónapban be kell indítanotok a mosógépet, attól már a férfi rabszolgájának érzitek magatokat."

Alapvetően feminista beállítottságú vagyok. Tisztességesen dolgozom, van karrierem és nem lennék hajlandó rabszolgája lenni senkinek, a férfiakra pedig soha nem fogok összességében felnézni (de lenézni sem fogom őket).

DE teljesen természetes, hogy minketten csináljuk a házimunkát. Főzök, mosogatok, felmosok, takarítom a konyhát, a párom pedig porszívózik, hordja le a szemetet, pakolászik, mosni/teregetni meg felváltva.

Egyetlen olyan nővel sem találkoztam, aki helyett a férfi elvégzi a teljes házimunkát, a fordítottjával viszont sajnos igen.

2023. febr. 27. 14:47
 64/81 anonim ***** válasza:
2%
Na erről beszéltem...alapvetően femináci. Nem győzi a saját értékeit a férfiak hiányosságaival párhuzamba állítani. Forrás meg mástól kell, ha ő mond valamit, az forrás nélkül is maga a tuti.......tudod, kinek kellenél!
2023. febr. 27. 15:13
 65/81 anonim ***** válasza:
74%

"Nem győzi a saját értékeit a férfiak hiányosságaival párhuzamba állítani."

Miről beszélsz? :D

" Forrás meg mástól kell, ha ő mond valamit, az forrás nélkül is maga a tuti"

Én nem tettem általános kijelentéseket az egész társadalomra vonatkoztatva.

"tudod, kinek kellenél!"

Igen, tudom. :)

".alapvetően femináci"

Femináci? Miért? Mert nem fogom felsőbbrendűnek elismerni a férfi nemet?

2023. febr. 27. 15:17
 66/81 anonim ***** válasza:
85%

65

"Nem győzi a saját értékeit a férfiak hiányosságaival párhuzamba állítani"

Én mondjuk nem az vagoyk akit megszólítottál, de már nem azért, de az egész kérdés erről szól, csak épp visszafelé. A férfiak értékeit állítja szembe a nők hiányosságaival. Persze, hogy erre lesz aki ugrik és ugyanezt fogja tenni visszafelé is.

Hisz már maga a feltett kérdés is a kérdéspárjáért kiált! "Egy nő mit ad eg ykapcsolatba manapság?" szól a kérdés, és ezt csak úgy lehetne megválaszolni, ha előtte megválaszoljuk az, hogy "egy férfi mit ad egy kapcsolatba manapság?". Deeee ez is csak akkor megválasozlható ha az első krédés meg van válaszolva:D Róka fogta csuka, provokáláson kívül semmire sem jó ez a kérdés. De az láthatóan működik, hiszen 60+ válasz óta ócsárolják itt egymást az emberek:D

2023. febr. 27. 15:17
 67/81 anonim ***** válasza:
35%

67

Nem kötekedésnek írom, tudom, hogy jót akarsz, de:

"Persze, hogy erre lesz aki ugrik és ugyanezt fogja tenni visszafelé is."

Én nem tettem ezt visszafelé. Nem állítottam szembe a nők értékeit a férfiak hiányosságaival, és személy szerint a sajátomat sem.

Nem is beszéltem ilyesmiről.

Vagy az lenne egyeseknek a "hiányosság", hogy a párom annyit keres, mint én? :D

Vagy az, hogy olyannal nem találkoztam, hogy a házimunka teljes egészét elvégzi a férfi a nő helyett, de a fordítottjával igen? Ez nem hiányosságokra való rávilágítás, mivel nem hiszek olyat, hogy a férfiak többsége nem végez házimunkát, pláne nem a fiatalabb korosztályban. Arról nem tehetek, hogy egyikre láttam példát, a másikra meg nem. Idősebb korosztályban láttam csak olyat, hogy a férfi nem volt hajlandó házimunkát végezni, mert "az a nő dolga".

2023. febr. 27. 15:24
 68/81 anonim ***** válasza:
52%
68, nem tudom ki mire világított rá az elmúlt 60 kommentben, ráadásul anonim módon. Én a 65ösre reagáltam és annyi.
2023. febr. 27. 15:38
 69/81 anonim ***** válasza:
7%
Kár volt. Valláskárosult feminácikkal nem vitatkozom. A 65- ós!
2023. febr. 27. 18:52
 70/81 anonim válasza:
10%
A nők csak a pinájukat, a fosónyílásukat, a csöcsüket, meg a szopós szájukat teszik bele egy kapcsolatba.
2023. febr. 27. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!